autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Workshop „Fii propria ta stilista” 19 septembrie a.c.

Vrei sa ai siguranta ca in fiecare zi esti bine imbracata? Ca stii ce stil te reprezinta, ce croieli te avantajeaza, ce culori te infrumuseteaza? Ca nu esti o fashion victim desi iti plac tendintele?

Inscrie-te la “Fii propria ta stilista” workshopul organizat sambata 19 septembrie, de Image Matters si sutinut de marcile Debenhams si La Redoute. Pe parcursul a 7 ore vei invata, printre altele:

 • cum sa iti identifici tipul siluetei si care sunt proportiile corpului tau
 • care sunt iluziile optice pe care le cream prin imbracaminte si cum le folosim pentru a avea silueta ideala
 • felul in care personalitatea, preferintele si activitatile zilnice iti influenteaza alegerile vestimentare
 • ce fel de haine ar trebui sa se gaseasca in garderoba ta
 • cat ar trebui sa cheltuiesti pe imbracaminte si accesorii
 • cum iti planifici bugetul de cumparaturi
 • ce paleta de culori te infrumuseteaza, cum le alegi si cum le combini
 • cum sa faci un compromis cu nuantele nepotrivite tie
 • cum si daca poti purta culorile “de sezon”
 • cum sa recunosti tendintele si sa le incorporezi in garderoba
 • care este stilul care te reprezinta

workshop

Una dintre noutatile aduse de acest workshop este sesiunea practica de shopping. Timp de o ora, participantele isi vor putea pune in practica noile cunostinte de stil vestimentar in magazinul Debenhams – creand tinute si combinatii cromatice, adaugand accesorii sau interpretand tendinte, in functie de silueta proprie si preferintele personale. Sesiunea de shopping are scop demonstrativ, neexistand obligativitatea cumparaturilor.

Taxa de participare: 120 euro/ persoana (platibili in lei, la rata de schimb BNR din ziua efectuarii platii) Costul workshopului include: participarea, materialele de curs, 2 pauze de cafea.

Data: Sambata, 19 septembrie 2009

Locatia: Sala Van Gogh, Hotel Tulip Inn, Str. Nerva Traian 3A sector 3 (zona Mall Vitan)
Orele de desfasurare: 9.00 – 16.00 (7 ore, cu o pauza de cafea de 15 minute)
Numar de participanti: maxim 12 persoane (pentru a pastra caracterul interactiv si a beneficia la maximum de aplicatiile practice)

Inscrierile pot fi facute prin telefon (0730.61.84.33) sau e-mail (office@imagematters.ro) si sunt confirmate in ordinea primirii platilor aferente in contul Image Matters. Inscrierile au loc in perioada 25 august – 16 septembrie.

In urma inscrierii prin email sau telefon veti primi o proforma PDF pe baza careia se poate face plata cursului.  Plata poate fi efectuata:

* prin  transfer bancar – in contul RO 14 BPOS 70206005961 ROL 01, deschis la BancPost sucursala Mosilor (a se mentiona numele participantului si denumirea workshopului)
* in numerar (valabil doar pentru persoane juridice), la sediul Image Matters din Sos. Mihai Bravu nr. 64-88, bloc P 7, sc. 2, apt. 78, Bucuresti

Pentru informatii suplimentare legate de modalitatile de plata, formularul de inscriere si contractul aferent, trimite un email cu numele complet si telefonul tau la office@imagematters.ro. Alternativ, poti suna la 0730-61.84.33, de luni pana vineri, intre orele 9-19.

Detalii suplimentare: http://www.imagematters.ro/

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment