autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Wii Challenge, o invitatie inedita la miscare

Numai cine n-a jucat vreodata Wii nu stie cum e sa faci miscare si sa te joci in acelasi timp in cadrul „Jocurilor Olimpice” organizate ad-hoc, alaturi de prieteni, in confortul unui living. Dupa o iarna lunga, ne provoaca la miscare si distractie Wii Challenge, o competitie de Wii care va avea loc miercuri, 24 martie, si joi, 25 martie a.c., incepand cu ora 19:00, in Laser Megazone din Bucuresti.
wii-logo

Indelung si acerb criticata pentru “pacatul” de a incuraja sedentarismul mai ales in randul copiilor si adolescentilor, industria jocurilor a lansat, in 2006, un nou tip de console si jocuri care revolutioneaza lumea home-entertainment: Wii. Dupa mii de jocuri care “tintuiesc” gamerii cu orele in fata computerelor sau la controlul unui joy-stick, Wii te scutura de comoditate si inhibitii si te provoaca la miscare. Fie vremea cat de rea, poti deveni campion la golf fara sa fi calcat vreodata pe un teren adevarat, iti poti bate colegii la popice desi in realitate abia poti tine o bila de bowling si chiar iti poti face seful K.O. – cu fair-play, desigur – intr-o partida de box pe care n-o va uita prea usor. Desi jocul se bazeaza pe simularea acestor sporturi, miscarea este cat se poate de reala, ca si febra musculara ulterioara. Produs de compania japoneza Nintendo, Wii tocmai a depasit incasarile inregistrate la nivel mondial de consolele rivale Playstation 3 si Xbox 360, iar in decembrie 2009 a doborat recordul vanzarilor la console in SUA intr-o singura luna.

Fie ca sunteti debutanti sau deja jucatori impatimiti de Wii, va puteti depasi limitele la Wii Challenge, competitie de Wii care va avea loc miercuri, 24 martie, si joi, 25 martie a.c., incepand cu ora 19:00, in Laser Megazone din Bucuresti (Bd. Iuliu Maniu nr.7, sector 6). Editia-pilot Wii Challenge va solicita la maxim atat iscusinta participantilor in manuirea telecomenzilor speciale, Wiimotes, cat si depozitele de grasime adunate peste iarna.

Participarea la Wii Challenge este gratuita si deschisa tuturor amatorilor de Wii, atat persoane fizice, cat si companii care vor sa-si scoata angajatii din “hibernare” printr-un joc de echipa precum o partida de tenis la dublu. Doritorii se pot inscrie prin e-mail, la office@swissplan.biz sau marian.barsan@laser-megazone.com, pana la 22 martie 2010 inclusiv. Wii Challenge este organizat de SwissPlan.biz si Laser Megazone. Sponsor: TNT Games.

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment