autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Vacanta in Tailanda

Stiti pozele acelea cu peisaje exotice ireal de frumoase, care ne fac sa suspinam si sa visam cu ochii deschisi la ziua in care vom fi si noi acolo aievea? Ei bine, una din aceste destinatii este, cu siguranta, Tailanda. Anca, o cititoare TheMall.ro care a fost acolo, ne-a impartasit din experientele si amintirile ei din vacanta:

„Tailanda e o tara superba. Am fost in Tailanda de 2 ori, am vizitat mai multe insule si cel mai placut impresionata am ramas de Koh Samui Island, locul meu preferat din Tailanda. Phucket e o insula mare, destul de aglomerata, dar ofera o multime de activitati. De asemenea, am vizitat Phi Phi Island, cu plaja Maya, unde a fost filmat filmul The Beach cu Leo di Caprio.”

Cum te poti distra in Tailanda?

Iata cateva optiuni:

  • safari cu jeep-ul;
  • plimbari pe elefanti;
  • spectacole de acrobatie cu animale;
  • scuba diving;
  • calatorii pe mare spre mai multe insule;
  • festivaluri de muzica (de exemplu, FULL MOON se tine pe plaja si aduna sute de mii de oameni anual);
  • show-uri de cabaret etc.

„Pe langa peisajele care iti taie respiratia, sunt o multime de lucruri inedite pe care le poti face in Tailanda, toate la preturi destul de mici, comparativ cu Europa”, a adaugat Anca.

Cele mai bune oferte turistice pentru Tailanda?

Daca te decizi sa vizitezi Tailanda, iti recomandam sa-ti achizitionezi online atat biletul de avion, cat si rezervarea de cazare, cum a procedat si Anca. Te vei convinge ca este mult mai avantajos, mai comod si mai rapid decat sa apelezi la o agentie de turism (de exemplu, Anca si-a rezervat cazarea prin site-ul agoda.com). Iar cu diferenta (semnificativa!) de bani pe care o economisesti astfel iti poti planui deja urmatoarea escapada exotica 🙂 Vacanta frumoasa!

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment