autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

„Toy Story” se relanseaza pe marile ecrane in format Disney Digital 3D

Cu o idee inovatoare si o distributie vocala cu rezonanta, “Toy Story”, prima coproductie Walt Disney – Pixar, este o lansare memorabila nu doar in preferintele copiilor, ci si in istoria cinematografica, fiind prima animatie realizata integral cu ajutorul computerului – punct de pornire si standard pentru productiile ulterioare. Derulat intr-o lume capricioasa, populata de jucarii care merg, vorbesc si traiesc rivalitati, au visuri si spaime proprii, filmul a fost un adevarat pionier in domeniul noii generatii de filme realizate digital, productia fiind distinsa cu trei nominalizari la Oscar si un premiu special, acordat regizorului si co-scenaristului John Lasseter pentru crearea si utilizarea tehnicilor inovatoare care au facut posibila realizarea primului lung-metraj de animatie computerizata.

poster_toy_story_3d

Povestea se desfasoara in camera lui Andy, un baietel caruia ii place, ca oricarui copil, sa-si petreaca timpul cu jucariile lui preferate, mai ales cu Woody (voce Tom Hanks). Insa, cand Andy nu este prezent, jucariile prind viata. Woody este gelos pe noul-venit, Buzz Lightyear (voce Tim Allen) si, cum ambele jucarii sunt convinse ca reprezinta mai mult decat niste simple obiecte, isi disputa suprematia pentru atentia baietelului. Dar, cand se pierd impreuna in lumea infricosatoare de afara si intra in tot felul de buclucuri, trebuie sa cada la pace pentru a gasi rapid drumul inapoi in camera lui Andy inainte ca acesta sa se mute, impreuna cu familia, intr-o noua locuinta. O poveste amuzanta despre viata secreta a jucariilor, atunci cand oamenii nu sunt in preajma.

toystory1

Acum, Disney prilejuieste copiilor, in premiera, o (re)intalnire in format 3D cu indragitele personaje Woody, Buzz, Bo Peep, Rex, Slinky, Mr. Potato Head, Hamm, Lenny, Slinky si Mr. Spell pentru ca noile generatii si publicul matur deopotriva sa se poata bucura pe deplin de poveste, la cea mai buna calitate tehnica.

toystory2

“Filmele ‘Toy Story’ reusesc sa atinga teluri pe care si le-au propus productii clasice, nemuritoare. Sunt pline de personaje nevinovate, care se confrunta cu un sir nesfarsit de aventuri. Cu totii cunoastem oameni ca Woody, Buzz, Bo Peep, Domnul si Doamna Potato Head si ne intrebam oare noi cine am fi… daca am fi jucarii”, spune Tom Hanks, vocea lui Woody.

toystory3

„Toy Story” ruleaza pe marile ecrane in format 3D incepand din 9 octombrie a.c.. Creatorii seriei vor redeschide curand lada cu jucarii pentru „Toy Story 2” in format 3D (care se va lansa pe 9 aprilie 2010) si noul „Toy Story 3”, anuntat sa intre in cinematografe pe 18 iunie 2010.

toystory4

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment