autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Telefon si microproiector, 2 in 1

Vrei sa le arati prietenilor pozele si filmele din vacanta dar n-ai proiectorul la indemana? S-au gandit geniile tehnice si la asta! De cand Samsung Electronics si-a lansat noua inventie, le poti avea pe ambele in acelasi dispozitiv: telefonul Samsung i7410 cu proiector incorporat.

 

samsung_s_i7410_projector_phone-samsung20i7410

Samsung S i7410 - Poza: www.phonearea.net

Noul gadget si-a facut recent aparitia pe piata europeana si se anunta o inventie cu mare priza la public. Nici nu e de mirare, la cate stie sa faca: are display QVGA de 2,2 inchi, tastatura touch sensitive, player audio si video, o camera foto de 5 megapixeli si un jack audio de 3,5 mm. Cat despre microproiectorul MBP200 incorporat, desi are numai 110x49x19 mm, poate proiecta imagini foto sau video pe diferite suprafete, la o rezolutie de 480×320 pixeli, pe circa 60 de inchi. Unde mai pui ca are un slot pentru carduri microSD de pana la 16 GB – ca sa nu va plangeti de lipsa de spatiu!

Bineinteles, inventia Samsung Electronics n-a trecut neobservata nici in industria IT, marii producatori de terminale mobile Nokia si Apple anuntandu-si deja interesul de a include microproiectorul MBP200 in noile modele de telefoane mobile pe care urmeaza sa le lanseze pana la sfarsitul acestui an.

Momentan, pretul revolutionarului gadget este destul de piperat, ridicandu-se la 799,97 euro pe Amazon si respectiv 690 lire sterline in Marea Britanie. Acest lucru nu pare a fi insa un impediment pentru pasionatii de electronice trendy nici macar in vremuri de criza.

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment