autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Teatrul Metropolis aniverseaza 2 ani

In doar 2 ani de existenta, teatrul Metropolis s-a bucurat de prestigiul a 30 de premiere, 40 de evenimente si spectacole gazduite, 11 participari la festivaluri si 9 premii nationale. Pentru a sarbatori acest eveniment, teatrul Metropolis a decretat luna noiembrie drept luna premierelor. teatrul-metropolis

Pe site-ul teatrului, www.teatrulmetropolis.ro, gasesti o descriere amanuntita si cuprinzatoare a celor mai noi piese. Mie mi-au atras atentia Fantoma, dragostea mea! de Noel Coward, care a obtinut premiul Tony in 2009, la prestigiosul Shubert Theatre de pe Broadway si Azilul de noapte de Maxim Gorki. Aceasta din urma este o reflectie asupra conditiei umane, transpusa cu umor, luciditate si emotie, intr-un spectacol ce dezvaluie natura profunda a umanitatii …”Omul, ce mandru suna acest cuvant!”

Dar haide sa-ti prezint lumea Metropolis:

O cladire primitoare se remarca pe strada Mihai Eminescu, la numarul 89. O explozie de culoare, o armonie a formelor geometrice aseaza laolalta teracota si mozaicul cu elemente din arhitectura lui Hundertwasser, de la detaliul barocului la accentul artdeco. Nici ca se putea mai bine. Pentru ca METROPOLIS este mai mult decat un teatru. E un spatiu al artelor, al intalnirilor, un spatiu al artistilor de toate varstele, o punte Intre generatii, un creuzet al emotiei. Spatiul intim, creat intr-o sala cu numai 150 de locuri, ofera publicului asezat in confortabilele fotolii, cea mai variata oferta de spectacole din Bucuresti. De la texte de profunzime, pana la musical si concerte live, unde simturile se bucura de acuitatea sunetului sourround. De la spatii de expozitie ori happeninguri, pana la comedy show. Si cum poalivalenta este la ea acasa in acest spatiu, fii gata sa iti gasesti locul in fata unei scene italiene sau elisabethane, amfiteatru sau chiar en-rond. 

Indemnul meu: infrunta frigul de afara si du-te sa-ti incalzesti sufletul cu emotii si trairi intense, numai bune pentru o dezmortire generala.
 

 

 

 

 

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment