autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Targul de Bijuterii Handmade din cadrul proiectului „Ateliere”

galeriilewilliamsBIJUTERII CONFECTIONATE MANUAL – „Unde dorintele devin realitate” in parteneriat cu Galeriile Williams va invita in perioada 10 Februarie – 09 Martie intre orele 14:00 – 23:00, in strada Mircea Vulcanescu nr. 57 colt cu strada Popa Tatu, sa luati parte alauri de ei la Targul de Bijuterii Handmade din cadrul proiectului „ATELIERE”, unde va pune la dispozitie o gama larga de creatii handmade, la pret de producator, fiecare piesa fiind unica prin prezenta de culori cu care a fost creata. Cu ocazia acestui proiect aveti posibilitatea sa vedeti cum se creaza Bijuteriile Confectionate Manual din diferite materiale si accesorii.

Cu ocazia Valentine’s Day si a Martisorului, puteti face un cadou dragut si unicat persoanei iubite, mamei, prietenilor, copiilor dvs. Piesele create sunt din diferite materiale precum piele, lemn, pietre semi-pretioase (Jad, Howlit, Onix, Perle Mallorca, Coral, Ametist, Obsidian, etc.), inele si cercei din sticla, rasina, etc…

In aceasta perioada, vor avea loc diferite Ateliere – Valentine’s Day, Dragobetele, 1 si 8 Martie, unde va puteti delecta simtul vizual cu multe creatii inedite. Alaturi de Bijuterii Confectionate Manual si Galeriile Williams, vor sta si alti artisti, precum The Green Pot, care va va incanta cu creatiile sale florale alaturi de alte multe surprize.

Invitatie Expozitie Ateliere

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment