autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Supravietuitorul

markDin 24 ianuarie îl vedem în rol principal pe Mark Wahlberg în „Lone Survivor” / „Supraviețuitorul” – o poveste despre curaj, camaraderie, viață și moarte, inspirată de eșecul unei misiuni reale a trupelor americane SEAL în Afganistan, în 2005.

O echipă Navy SEAL a fost însărcinată cu monitorizarea mișcărilor unui lider Al Qaeda considerat a fi apropiat de-al lui Osama bin Laden. Misiunea lor a fost compromisă. Ce a urmat? Aflaţi din 24 ianuarie, la cinema. #LONESURVIVOR

Singurul supravieţuitor al misiunii Red Wings din Afghanistan (2005), Marcus Luttrell, a suferit multiple fracturi, răni de şrapnel, şi-a rupt spatele şi a fost împuşcat de-a lungul a patru zile de coşmar. Cu o voinţă incredibilă, a dat totul pentru camarazii şi ţara sa, mai puţin viaţa însăşi. Ani mai târziu a publicat cartea “Lone Survivor” şi s-a implicat în ecranizarea filmului “Supravieţuitorul” – varianta cinematografică a cutremurătoarei sale experienţe de viaţă. Din 24 ianuarie, pe marile ecrane.

Mark Wahlberg, protagonistul filmului “Supravieţuitorul”, a avut o adolescenţă zbuciumată? La vârsta de 16 ani a ajuns după gratii pentru tentativă de furt si nu a fost străin nici de lumea drogurilor? Fostul membru al formaţiei New Kids on the Block a renunţat la a mai fi “băiatul rău” odată ce a îmbrăţişat actoria, rolurile din “The Basketball Diaries” (1995), “Fear” (1996), “Boogie Nights” (1997) bucurându-se de largă apreciere în lumea cinefilă.
Din 24 ianuarie, îl revedem pe marile ecrane într-un rol de excepţie, în filmul de acţiune “Supravieţuitorul”. Pasionaţii genului thriller, război şi dramă n-ar trebui să rateze această producţie bazată pe relatările unui membru Neavy SEAL.

Ben Foster, cunoscut pentru rolurile sale din filme precum: “3:10 to Yuma” (2007), “Alpha Dog” (2006), “X-Man: Ultima Înfruntare” (2006), “360” (2011) sau “Mecanicul” (2011) este considerat unul dintre cei mai importanţi actori ai generaţiei sale (33 ani). În “Supravieţuitorul” interpretează rolul lui Matt Axelson, în viaţa reală erou al armatei americane, ucis în misiunea trupelor speciale SEAL din Afghanistan, în 2005 (anul acesta ar fi împlinit 37 de ani). Povestea soldatului erou sa o puteţi afla din 24 ianuarie, pe marile ecrane.

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment