autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Super-rochie de ocazie la pret accesibil

Vrei sa arati senzational la un eveniment important, dar nu dispui de un buget cu multe zerouri? Nu e obligatoriu sa-ti cumperi tinuta; o poti doar inchiria. Ce avantaje si ce costuri implica inchirierea unei rochii de seara ne explica Andreea Daniela Läubli, reprezentant noho.ro.

Care sunt avantajele inchirierii unei rochii de ocazie?

 • Doamnele si domnisoarele au posibilitatea de a purta rochii din matase 100% naturala, create de case de moda prestigioase in lumea intreaga (de exemplu, D&G, MIU MIU, VALENTINO, FRENCH CONNECTION);
 • Datorita programului cu programari in prealabil, clientele se bucura de liniste si toata atentia consilierului nostru de imagine
 • Probabilitatea de a merge la un eveniment unde sa te intalnesti cu o persoana care sa poarte aceeasi rochie este foarte mica, deoarece toate rochiile Noho sunt aduse din Elvetia, America, Australia, Anglia si Germania;
 • Locul din sifonier nu va fi umplut cu rochii de seara pe care le-ai imbracat de cel mult 2 ori si cu care nu mai stii ce sa faci;
 • Clientele fidele se bucura de reduceri de pana la 50% plus posibilitatea de a-si exprima dorintele pentru noi rochii (modele, culori, materiale).

La ce preturi se pot inchiria astfel de rochii si care sunt conditiile de inchiriere, in general?

Pretul unei rochii de inchiriat este mai mult decat atractiv: incepe de la 50 lei si poate ajunge la 650 lei.

Principalele conditii ale inchirierii, pe care clienta se obliga prin contract sa le respecte, sunt urmatoarele:

  • sa plateasca pretul inchirierii + garantie
  • sa restituie rochia in perfecta stare de folosinta
  • sa respecte termenul de returnare a rochiei
  • sa respecte penalitatile in cazul unor deteriorari sau modificari

La randul ei, firma se obliga:

  • sa suporte curatarea rochiei;
  • rochia sa fie in perfecta stare de folosinta la momentul inchirierii;
  • sa respecte termenul si conditiile de predare;
  • orice deteriorare stiuta sa fie specificata in contract;
  • sa inapoieze suma integrala retinuta cu titlu de garantie la primirea rochiei in perfecta stare.

Daca, totusi, se intampla ca rochia sa fie patata cu vin, racoritoare, cafea, grasime, rupta sau arsa cu tigara, se va opri contravaloarea daunei, in cazul in care poate fi reparata. Daca deteriorarea nu poate fi remediata, rochia se va plati integral, iar clienta o va putea pastra.

Se fac mici ajustari rochiilor pentru o potrivire perfecta?
Da, mici modificari se fac, dar numai rochiilor care pot fi modificate fara ca rochia sa fie afectata. Mici modificari posibile: rochia se scurteaza, lungeste, se stramteaza, dupa caz. Costul (specificat in contract) aferent modificarilor este de 20 lei.

Ce fel de rochii inchiriati?

Rochiile, dupa cum am mentionat mai sus, sunt accesibile pentru orice buzunar, preturile pornind de la 50 lei / 24 ore. Exista si gama de lux, care include D&G, MIU MIU etc., pretul unei astfel de rochii variind intre 500 si 650 lei / 24 ore.

Ce culori, ce stiluri si ce materiale sunt cele mai solicitate?
Culorile cele mai solicitate sunt bleu, roz in toate tonurile posibile, lila, verde. Negrul ramane insa nr. 1 in preferintele doamnelor si rosul in ale domnisoarelor. Din fiecare rochie exista un singur model, culoare si marime. Marimile rochiilor au fost atent selectionate de la XS pana la XXL. Materialul cel mai iubit si cautat este matasea naturala. In ceea ce priveste stilurile, este destul de greu de apreciat deoarece fiecare femeie isi doreste altceva, insa cerere mare este pentru rochii lungi, vaporoase, largi de la piept in jos, cu spatele gol si cat mai putine aplicatii de pietre sau strasuri. Simplu, de calitate si elegant.

Cum se prezinta piata inchirierilor de rochii, in Romania?
Noi realizam ca piata este in formare si ne-am asumat acest risc de a deschide un drum pe care invitam cu drag toate femeile curajoase, independente si cu spirit de orientare. Suntem convinse ca vor fi din ce in ce mai multe si exact acesta este feedbackul pe care il primim zilnic.

Cum va atrageti noi cliente?
Internetul este mijlocul principal de a ne face cunoscuti. Pagina de Facebook, forumuri, reclame pe Facebook, articole. De asemenea, am avut aparitii la un post TV cunoscut si participam la targurile de nunti. In plus, in martie (n.r. 2012) Noho va organiza un eveniment propriu, mediatizat de o serie de reviste.

Iata si cateva poze cu rochiile pe care le puteti inchiria de la www.noho.ro

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment