autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Sotia calatorului in spatiu

Aflata la a doua editie, „Sotia calatorului in spatiu” de Audrey Niffenegger s-a mentinut aproape 6 ani pe primele locuri in topul vanzarilor de carte in strainatate (Amazon.com; Amazon.co.uk) si in Romania, unde pe 6 noiembrie se va lansa ecranizarea cartii.

O poveste despre acceptarea destinului si despre iubirea care invinge tot ce poate fi invins intr-o viata de om.

O poveste despre acceptarea destinului si despre iubirea care invinge tot ce poate fi invins intr-o viata de om.

„Sotia calatorului in timp” este o poveste despre acceptarea destinului si despre iubirea care invinge tot ce poate fi invins intr-o viata de om. Henry sufera de “crono-afectiune” care face ca, din cand in cand, el sa dispara din timpul lui si sa apara in alt timp, avand astfel posibilitatea de a-si intalni iubita/sotia – pe Clare -, dar si prietenii si colegii, la diferite varste.  

Se dezvolta in acest fel o complexa si ciudata intre personaje. Iubirea si prietenia devin sentimente mult mai profunde, fiind puse la incercari dincolo de normalitate. Situatia este ingreunata de faptul ca Henry nu-si poate controla salturile in timp si pana si prezenta lui la evenimente importante (casatoria, nasterea copilului) sunt puse sub semnul arbitrarului.

Colectia Tritonic Premium

45 RON, 364 de pagini

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment