autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Şi tu îţi comanzi piesele auto online?

Baterie auto originala VW

În ultimii ani, piața online a comercializării pieselor auto de schimb a cunoscut o creștere destul de semnificativă, creștere datorată în primul rând tehnologiei accesibile din ziua de azi. Comerțul online are numeroase avantaje aplicabile în toate domeniile, inclusiv în comercializarea pieselor auto originale. Un important jucător de pe piața pieselor auto este magazinul online StoAuto.ro. Aici vom regăsi piese originale pentru mărci precum Audi, Seat, BMW, Skoda și Volkswagen.

Pe site-ul lor regăsim următoarele categorii: lichide (ulei de motor, ulei cutie automată, ulei cutie manuală, antigel, etc), baterie auto originala VW, accesorii (huse roți, set antifurt, husă schimător, etc) lichidări de stoc și catalog piese auto. StoAuto deține în permanență pe stoc peste 1000 de repere și poate furniza alte 200.000 de repere la comandăîn 1-3 zile.

Printre principalele avantaje ale comenzilor efectuate pe internet se numără, în primul rând, economia timpului și a banilor. Nu veți mai face drumuri la reprezentanțe sau în service-uri autorizate, veți face comanda de acasă sau de la birou. Tot ce trebuie să faceți este să căutați piesa dorită în funcție de codul acesteia pe care îl veți introduce în câmpul „Caută după codul piesei de schimb”. Sau, veți putea intra pe catalogul de piese unde selectați marca mașinii, modelul și submodelul acesteia și apoi selectați categoria care vă interesează: Ambreiaj/Piese, Motor, Roți/Anvelope, etc.

Și, dacă tot veți intra pe StoAuto pentru a vă cumpăra piesele originale de care aveți nevoie, intrați și în rubrica Lichidări de stoc. Poate veți găsi aici ceva de care aveți nevoie la un preț foarte bun. Puteți finaliza comanda fără a vă crea un cont și vă puteți verifica produsul după seria de șasiu pentru a vedea compatibilitatea cu mașina dumneavoastră. Veți beneficia de comanda dumneavoastră într-un timp foarte scurt datorită serviciului de curierat rapid. Așa, mașina dumneavoastră va fi reparată într-un timp mai scurt ca dumneavoastră să vă bucurați în continuare de utilitatea acesteia la serviciu sau în vacanțe.

Calitatea pieselor auto originale este garantată de durabilitatea acestora. Precizia alături de construcția fiecăreia vor da o performanță optimă și o siguranță maximă. Printre avantaje, dacă sunteți service sau revânzător veți beneficia de suport online și tehnic exclusiv, transport preferențial și prețuri competitive.

Atunci când piesele încep să se uzeze, funcționalitatea corectă a autoturismului va fi pusă în pericol. O piesă stricată va genera alte daune și tot așa. Optați pentru piese de schimb originale de pe StoAuto.ro și veți scăpa de grija service-urilor o perioadă lungă de timp.

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment