autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Se lanseaza in cinema: Nanny Mcphee Marea înfruntare

Dna Green este la capătul puterilor. Cei trei copii ai săi, Norman, Megsie şi Vincent se ceartă şi se bat tot timpul, de soţul ei, Rory, plecat la război, nu mai ştie nimic de luni de zile, cumnatul său, Phil, o bate la cap să-i vândă lui partea din ferma familiei care ii revine soţului ei, iar dna Docherty, şefa ei, a început să se poarte foarte ciudat. Ca şi cum nu era de ajuns, se trezeşte pe cap cu Celia şi Cyril Gray, nepoata şi nepotul ei, doi copii extrem de răsfăţaţi, trimişi de la Londra ca să stea la fermă nu se ştie pentru cât timp.
E prea mult pentru dna Green! Dar ce nu ştie ea încă, dar va afla in curând, este că are mare nevoie de bona McPhee şi puterile ei magice!

lansare-in-cinema-nanny-mcphee

Situaţia dnei Green e mult mai gravă decât îşi închipuie. Phil i-a spus că are un cumpărător care le va da un preţ foarte bun pentru fermă, însă adevărul e că are o datorie la jocuri faţă de dubioasa dnă Biggles. Dna Biggles şi-a trimis două complice, Miss Topsey şi Miss Turvey, să-l ameninţe pe Phil şi să încerce să pună mâna pe fermă dacă acesta nu-şi plăteşte datoria. Dacă planul celor două va reuşi, familia Green va pierde totul.
Cyril şi Celia sosesc cu o zi mai devreme, în timp ce dna Green este plecată la serviciu. Cei doi răsfăţaţi bogaţi şi verii lor de la ţară nu se suportă, aşa că, de cum dau cu ochii unii de alţii, începe un scandal uriaş. Când dna Green ajunge acasă, găseşte iadul dezlănţuit.  Când aude că cineva bate la uşa casei ei, degeaba înceacă să facă linişte. Deschide uşa pentru a se trezi faţă în faţă cu dădaca McPhee. E de ajuns ca aceasta să arunce o privire spre micii scandalgii ca să-şi dea seama că în casa aceea e nevoie de ea. Repetă fraza ei binecunoscută: “Când aveţi nevoie de mine, dar nu mă vreţi…. atunci trebuie să stau. Când mă vreţi, dar nu mai aveţi nevoie de mine … atunci trebuie să plec.”

Odată ajunsă la ferma familiei Green, bona McPhee trece imediat la fapte. Când răsfăţaţii familiei refuză să împartă paturile cu verii lor, spunând că mai degrabă s-ar culca cu purceii în pat, ei bine, bona le împlineşte pe loc dorinţa: în paturile lor apar purceii cu pricina, iar copii aşa vor dormi! Căci bona McPhee nu glumeşte cu copiii obraznici!
EMMA THOMPSON (An Education, Stranger Than Fiction, Nanny McPhee, Love Actually, Sense and Sensibility), laureată cu Oscar, interpretează rolul dădacei Nanny McPhee. MAGGIE GYLLENHAAL (Crazy Heart, The Dark Knight, Stranger than Fiction, SherryBaby, ), nominalizată la Oscar, este dna Green, iar RHYS IFANS (Notting Hill, The Boat That Rocked) este cumnatul acesteia. Din distribuţie mai face parte şi Lady MAGGIE SMITH(Becoming Jane, seria Harry Potter), laureată cu Oscar.
Filmul este regizat de SUSANNA WHITE, de două ori nominalizată la premiile Emmy, după un scenariu de Emma Thompson, bazat pe personajul din seria de cărţi pentru copii Nurse Mathilda, de CHRISTIANNA BRAND.

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment