autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

S-a deschis primul magazin Gerovital din Romania!

deschidere-magazin-gerovital

Marti, 20 septembrie, echipa TheMall a participat la inaugurarea primului magazin Gerovital din Romania, aflat in noul mall ParkLake Shopping Center din cartierul Titan, Bucuresti.

Magazinul de 52 de metri patrati s-a dovedit aproape neincapator pentru multimea de invitati sositi sa descopere atat noutatile Gerovital, cat si produsele deja celebre in lumea intreaga pentru eficienta in tratamentele anti-imbatranire si nu numai. In oferta magazinului se regasesc toate produsele din gamele Gerovital si Aslavital, iar clientii pot beneficia gratuit de o sedinta de dermoanaliza pentru stabilirea tipului de ten, masurandu-se nivelul de hidratare, elasticitate, nivelul de sebum si gradul de pigmentare al pielii. In plus, in perioada 20 – 25 septembrie, clientii noului magazin vor beneficia de 20% discount la orice achizitie.

Printre participantii la evenimentul de inaugurare a primului magazin Gerovital s-au numarat si chipuri cunoscute, precum cantareata Claudia Pavel alias Cream sau prezentatorii TV Ramona Badescu, Anca Serea si Alexandru Constantin. Lansarea s-a incheiat cu un concert sustinut de Paula Seling.

Deschiderea magazinului din ParkLake Shopping Center face parte din strategia Farmec de imbunatatire si modernizare a retelei de magazine in tara. In prezent, Farmec are 6 magazine proprii in Cluj Napoca (3 magazine), Arad, Sibiu si Tg. Mures, iar saptamana aceasta va inaugura un magazin Gerovital si la Constanta, primul magazin al companiei din acest oras.

Ce nu stiati, poate, despre Gerovital

Gerovital, mostenire a profesorului Ana Aslan, reuneste game recunoscute international pentru eficienta in ingrijirea parului, a pielii si a tenului, printre care Gerovital H3, Gerovital Tratament Expert, Gerovital Plant, Gerovital Men si Gerovital Sun, in timp ce produsele Aslavital pentru ingrijirea tenului au la baza argila pura, 100% romaneasca, provenita dintr-o sursa unica, Muntii Padurea Craiului.

De curand, brandul Gerovital a obtinut locul I in Top „100 cele mai puternice branduri romanesti”, creat pe baza unui studiu Unlock Market Research, care a masurat performanta marcilor romanesti dupa patru indicatori: investitia de afectivitate in marca, puterea marcii, gradul de utilizare si notorietatea.

(Produse cu) Farmec, peste hotare
Apropo, stiati ca Farmec are o istorie de peste 120 de ani, detine acreditari internationale ale proceselor de fabricatie si isi comercializeaza produsele din portofoliu in peste 30 de tari?
Felicitam echipa Farmec pentru inovatiile continue si pentru ca reuseste sa ramana in topul preferintelor romancelor de toate varstele! La multi ani cu realizari in continuare!

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment