autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Rochiile de mireasa Bien Savvy 2011

Bien Savvy propune in 2011 o colectie de 28 de rochii de mireasa pregatita sa cucereasca miresele printr-o abordare minimalista si siluete pline de senzualitate.

Liniile inovatoare dictate de trendurile internationale si accentele minimaliste vorbesc despre eleganta rochiilor Bien Savvy 2011. Accentele pretioase: broderiile, perlele, cristalele cusute manual si dantela fina anima jocul dintre classic si extravagant alaturi de texturi fluide si nobile. Senzualitatea data de silueta sirena si de lipsa bretelelor e completata de un voal cu broderii impunatoare pentru un look autentic. Fronseurile oblice sau orizontale atrag atentia fie asupra bustului, fie asupra taliei, iar simplitatea frapanta a trenei adauga nota sofisticata, esentiala rochiei de mireasa.

Cea mai noua colectie Bien Savvy de rochii de mireasa este inspirata de femeia actuala, miscata de iubire si de muzica. Linia simpla a croielii surprinde o stare personala complexa ce inglobeaza cele mai ascunse trairi ale viitoarei mirese, care se pregateste sa isi transfere identitatea si dorintele partenerului de viata prin unirea destinelor.

In 2011 mireasa Bien Savvy patrunde intr-o lume de poveste unde gratia printeselor Apoline si Amedee intalneste imaginea diafana a zeitelor grecesti Albertina sau Alita. Alexandrine prinde viata si isi cucereste publicul cu volanele orizontale din matase, iar Achantelle se lasa adorata pentru croiul impecabil si detaliile neasteptate. Redefineste inocenta cu influente retro Angelique si bucura-te de libertatea si supletea Amorette!

biensavy

Despre Bien Savvy:
In 2005 Bien Savvy a intrat pe piata de moda din Romania cu scopul de a oferi rochii de mireasa si rochii de seara cu un design exceptional si de o calitate incontestabila. Pe website-ul oficial www.biensavvy.ro sunt disponibile spre comanda colectiile de rochii de mireasa Bien Savvy, La Sposa si Atelier Diagonal, alaturi de colectiile speciale de rochii de seara Bien Savvy. in plus, Bien Savvy ofera servicii de comanda personalizata a rochiilor, in timp ce consultantii Bien Savvy coreleaza dorintele clientelor cu experienta lor din domeniu pentru a transforma visul rochiei perfecte in realitate.

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment