autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Rochii de mireasa in tendinte: Urban Brides

Ce modele de rochii de mireasa sunt acum in tendinte? Cu cat timp inainte e recomandat sa-ti cauti rochia dorita si de ce criterii sa tii cont cand o alegi? Daca te pregatesti de nunta si cauti raspuns la aceste intrebari, te invitam sa citesti interviul de mai jos, acordat de dna. Edyt Urbàn, de la Urban Brides:

Ce propune mireselor oferta Urban Brides?
Urban Brides a deschis salonul spre sfarsitul anului 2011 si a adus in Romania 2 noi colectii: Verise Bridal, pentru care are exclusivitate pe piata din Romania, si Annais Bridal, pentru care este unic reprezentant in zona de sud si est a tarii. Am incercat ca preturile rochiilor sa fie accesibile cat mai multor cliente, conform cererii pietei. Astfel, pretul unei rochii se poate incadra intre 350 si 1200 de euro.

Cu cat timp in avans le recomandati viitoarelor mirese sa-si caute rochia?
Cautarile incep chiar si cu un an inainte si chiar este recomandat sa inceapa atat de devreme pentru ca, acum, tendinta pietei nu mai este de a regasi mai multe firme la un loc, intr-un spatiu sau o zona special destinata mireselor si trebuie sa iti aloci timp pentru fiecare vizita, proba. Cu 3 luni inainte de nunta, e bine sa te decizi asupra rochiei pentru ca acest interval le este necesar importatorilor pentru comanda si livrare, in timp ce de la producatorii locali poti comanda cu una, maxim 2 luni inainte de eveniment.

Care sunt ultimele tendinte in domeniul rochiilor de mireasa?
Multa lume spune ca efectul crizei s-a rasfrant si asupra acestei categorii de clienti, dar, in momentul in care deschizi un astfel de salon, ar trebui sa stii ce nivel de preturi vei avea pentru ca, in functie de politica comerciala, se vor selecta si miresele tale. Exista in continuare saloane in care preturile rochiilor pornesc de la 1500 euro, dar gasesti si saloane cu rochii mai ieftine. In general, miresele isi aloca un buget de 600 – 1000 euro pentru tinuta de mireasa (cel putin, aceasta este tendinta actuala a pietei).

Stilurile nu difera foarte mult de la an la an. Baza este aceeasi, dar fiecare an are particularitatile sale: flori sau volane ample, bretele asimetrice etc. Culorile predominante si cele mai cerute sunt in continuare reprezentate de alb sau ivoire, dar exista o tendinta usoara spre rochiile de culoarea platinii. Accentele de culori sau, mai bine zis, acea pata de culoare este conferita de accesoriile miresei (posete, pantofi sau sandale), iar cele de pe rochii sunt cordonul sau la florile aplicate. Daca nu vom regasi aceste accente in tinuta, cu siguranta buchetul miresei este cel care atrage privirile tuturor.

Cum se stabileste o programare pentru a proba o rochie de mireasa?
Este recomandat sa iti faci programare la toate saloanele pe care vrei sa le vizitezi pentru ca fiecare mireasa sa aiba timpul dedicat exclusiv ei, in care sa poata proba mai multe rochii – atat acele modele care i-ar placea miresei, cat si pe cele pe care i le poate recomanda consilierul salonului. De multe ori, miresele au o surpriza placuta cand constata ca un anumit stil de rochie pe care nu s-a gandit sa il probeze ii vine foarte bine si chiar o avantajeaza. Deseori, miresele sunt mult prea critice cu ele insele si astfel exclud probabilitatea de a arata extraordinar in alte stiluri de rochii. De aceea recomand intotdeauna mireselor care ne viziteaza salonul sa probeze cat mai multe stiluri si am avut surprize placute, unele viitoare doamne schimbandu-si uneori total decizia initiala privind modelul rochiei.

Cat dureaza o proba si cand se poate ridica rochia?
Timpul rezervat unei probe este de o ora – o ora si 30 minute, ceea ce presupune probarea a 7-8 modele de rochii. In salonul Urban Brides rochiile se aduc pe baza de comanda ferma, ceea ce poate dura de la 2-3 saptamani (in cazul in care furnizorul are rochia pe stoc) pana la 12 saptamani, dar nu mai mult. De aceea recomandam mireselor acel termen de minim 3 luni inaintea nuntii pana la care trebuie sa se decida asupra modelului. Trebuie, de asemenea, sa ia in considerare faptul ca pot exista modificari la rochie (stramtat, scurtat, sistem de prindere a trenei), deci trebuie sa isi aloce timp si pentru acestea. De obicei, in saptamana premergatoare evenimentului se fac retusurile finale, astfel incat rochia sa ii vina perfect miresei in ziua nuntii.

Iata, mai jos, cateva din rochiile comercializate in Romania de Urban Brides:

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre Urman Brides, va recomandam sa accesati website-ul http://www.rochiidemirese.biz/

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment