autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

real,- Hypermarket a lansat noul catalog fitness

catalog-fitness-real-hypermarketreal,- Hypermarket Romania a lansat catalogul de fitness cu reduceri substantiale la aparatele si accesoriile de fitness, cu sfaturi ale trainerilor specializati in materie de antrenament fizic si sanatate si cu premii pentru clientii fideli constand in abonamente gratuite la salile de sport.

Pentru ca se apropie vara, fiecare dintre noi este din ce in ce mai atent la silueta sa si face eforturi pentru a se mentine in forma, intr-un mod sanatos. Tinutele lejere, de strada sau cele de vancanta la mare de peste cateva luni, trebuie sa ne avantajeze si sa ne faca sa ne simtim bine cu noi insine. Tocmai de aceea, real,- a lansat un catalog special de fitness, care sa isi ajute clientii si clientele sa se pregateasca de vara. In acelasi timp catalogul prezinta si o gama variata de produse pentru o dieta sanatoasa.

Aparatele pentru sport, precum – bicicleta fitness mecanica, banda de alergat, aparatul de vaslit, banca de abdomene sau aparatul multifunctional cu greutati si multe altele – sunt prezente in catalog la preturi promotionale. De asemenea, accesoriile fitness – gantere, greutati, cotiere, bandaje din neopren etc -, produsele de monitorizare si intretinere a sanatatii, produsele pentru masaj, cosmeticele si produsele de intretinere corporala, alimentele bio, fructele si legumele proaspete sau uscate sunt si ele prezente in catalog, la preturi atractive.

Catalogul de fitness cuprinde recomandari si sfaturi ale specialistilor in domeniu, privind utilizarea aparatelor si grupele de muschi pe care fiecare aparat le antreneaza.

Oferta din catalog este completata de cateva concursuri tentante prin care clientii pot castiga premii sub forma de abonamente la salile de sport FitCurves din Bucuresti sau la alte Sali de fitness din orasul lor.

FitCurves este partenerul oficial al real,- Romania la aceasta lansare.

Click aici pentru a consulta online catalogul.

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment