autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Prooptiki Romania achizitioneaza MyMovie.ro

La trei ani de la infiintare, www.MyMovie.ro devine cea mai recenta achizitie a Prooptiki Romania si se relanseaza intr-o noua „distributie”, mai hotarat ca niciodata sa devina lider national in vanzarea online de filme. Oferta bogata, preturile fara concurenta si facilitatile de prezentare si cumparare online sunt doar cateva din atuurile care sustin noul MyMovie.ro in „obiectivul” cinefililor.

logo Prooptiki

Pe 7 iulie 2006, MyMovie.ro isi deschidea, virtual, portile. In cei 3 ani de activitate, magazinul online a avut peste 6.500 de clienti, mai mult de 10.000 de comenzi onorate si peste 3.000 de titluri, in 3 formate (DVD, Blu-Ray si CD), recomandandu-se drept cel mai complet magazin online de film din Romania. Acum, in urma achizitiei efectuate de Prooptiki Romania, MyMovie.ro se alatura portofoliului de branduri celebre detinute de distribuitorul local, precum Disney, Sony Pictures, Paramount, DreamWorks, Universal Studios si BBC. Noul inceput si beneficiile cu care magazinul si-a propus sa-si (re)cucereasca vizitatorii indreptatesc echipa MyMovie.ro sa vizeze un obiectiv la fel de ambitios ca insasi industria filmului: primul loc in piata online de home entertainment. Si nu e doar un scenariu!

Imbinand pasiunea pentru filme cu facilitatile comertului electronic, MyMovie.ro si-a obisnuit vizitatorii cu prezentari detaliate ale caracteristicilor tehnice, care permit cinefililor sa-si aleaga produsele in functie de sistemele de sunet, de mediile de stocare sau formatele de ecran preferate. Gama larga de produse, preturile competitive, diversele facilitati de (pre)comanda si plata, precum si livrarea prompta, prin curierat rapid, la o taxa unica de numai 10 lei sau gratuitatea livrarii pentru comenzile de minim 95 de lei sunt tot atatea atuuri care anunta ca, pentru MyMovie.ro, pozitia de lider pe piata online de filme este mai mult decat o promisiune.

„Ne propunem sa avem o gama cat mai larga de produse pentru a raspunde celor mai variate dorinte ale clientilor nostri si sa asiguram cea mai prompta si profesionista modalitate de livrare. Valorile care ne definesc sunt rapiditatea si flexibilitatea”, declara Serban Beldie, Marketing Manager MyMovie.ro.

mymoviero

In prezent, MyMovie.ro este singurul magazin online romanesc specializat in vanzarea online de filme in format DVD si Blu-Ray si are cea mai cuprinzatoare oferta, cu peste 2.000 titluri disponibile. Cu prilejul relansarii, pe tot parcursul lunii noiembrie 2009, MyMovie.ro isi intampina clientii cu o reducere de  10% la toate produsele din categoria DVD, plus alte promotii si surprize.

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment