autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Plus implineste 4 ani in Romania

Noiembrie este luna aniversara pentru Plus. Reteaua germana de magazine de tip discount împlineste patru ani de activitate pe piata din România.
Ploiesti, 04 noiembrie 2009 – Plus, discounter-ul german apartinând concernului Tengelmann, împlineste patru ani de la deschiderea primelor 11 magazine pe piata din România si sarbatoreste împreuna cu clientii sai aniversarea „Micilor Preturi”.

plus

Cu aceasta ocazie, în perioada 04.11 – 18.11.2009, Plus desfasoara promotia aniversara „4 ANI +1 GRATIS” – care va cuprinde peste 7.000 de premii instant în valoare totala de 870.000 lei – cât si foarte multe oferte aniversare de produse, promovate prin intermediul unui mix de comunicare (TV, pliant si POSM).

Promotia „4 ANI + 1 GRATIS” se va derula în toate magazinele Plus din care si ofera clientilor sansa de a câstiga instant un an de cumparaturi gratuite, prin
simpla razuire a unui cupon primit la casa.

Promotia include urmatoarele premii:
Premiul I: 87 bonuri valorice a câte 6.000 lei (un an de cumparaturi gratuite)
Premiul II: 6960 bonuri valorice a câte 50 lei

„Ne bucuram sa aniversam împreuna cu clientii nostri 4 ani de activitate pe piata din România. La momentul actual, cu 86 de magazine deschise în 70 de orase ale tarii, ramânem reteaua de comert modern cea mai raspândita pe teritoriul României iar pâna la sfârsitul acestui an planificam deschiderea altor 8 magazine”, a declarat Norbert Missbrandt, Director General Plus România.

Compania numara în prezent 2050 de angajati implicati în logistica, administratie si vânzari iar investitia totala în magazine si platforma logistica este – pâna la momentul actual – de ca. 200 milioane Euro.

Filosofia retelei Plus consta în a oferi produse de calitate superioara la preturi mici. Magazinele Plus au o suprafata medie de vânzare de 1000 mp, sunt de regula constructii de tip „freestander”, care respecta un format standard si dispun de minim 60 de locuri de parcare. Sortimentul magazinului Plus include atât articole Marca Plus, cât si articole premium la preturi foarte accesibile. Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse, incluzând atât produse alimentare de baza, legume si fructe proaspete, carne proaspata în regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, cât si produse nealimentare tip 1 (detergenti, cosmetice si hrana de animale). Pe lânga aceste produse de calitate superioara, clientul beneficiaza saptamânal de o oferta variata de produse nealimentare tip 2, gama în care sunt cuprinse articole de uz casnic, electrice si electrocasnice.

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment