autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Petrecere cu spuma, la piscina Aqua del Mar

espuma-partyWeekend-ul acesta a avut loc o super petrecere cu spuma la piscina Aqua del Mar din Saftica, unde au fost invitati sa anime atmosfera Dj Resident – Bughy, Dj Christian LEPAH – Resident Freddo, ATI de Chile – Tarabane & Percutie si animatoarele de la Resident BOA Summer Club.

Aqua del Mar se afla in Saftica, la 10km de Arcul de Triumf din Bucuresti, si isi intampina oaspetii cu o atmosfera foarte primitoare, fiind inconjurata de spatiu verde. Am apreciat faptul ca piscina este foarte curata si are un design spectaculos, cu bar in apa, chiar si canapea de relaxare in apa. Mai mult, se pot comanda o gama larga de bauturi si se serveste mancare buna, inclusiv pizza gatita la cuptor pe lemne. Vremea perfecta, muzica excelenta, spuma si, nu in ultimul rand, gazdele, ne-au ajutat sa ne bucuram din plin de piscina.

Si raportul calitate/pret este unul bun: pentru acest eveniment special, accesul a costat 50 lei / persoana, dar de obicei este 20 lei  in timpul saptamanii si 40 lei in weekend, pret ce include sezlongul, utilizarea piscinei si parcarea. Programul este de luni-vineri intre orele 10:00 si 21:00, sambata – intre orele 10:00 si 18:00, iar duminica – intre orele 10:00 si 18:00. Va recomandam sa va rezervati dinainte sezlongurile, in special in week-end.

Per total, noua ne-a placut piscina Aqua del Mar si v-o recomandam si voua. Ne vedem acolo 🙂

 

 

 

 

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment