autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Noul film „Resident Evil: Decaderea”, lansat acum pe DVD si Blu-ray

Povestea “Resident Evil” inca nu s-a sfarsit: la 7 ani dupa masacrul din Racoon City, un luptator rebel, insetat de razbunare, lanseaza un virus letal si Aeroportul Harvardville se transforma peste noapte intr-un lagar al mortii, cu zombii fiorosi bantuind la tot pasul. Iata subiectul animatiei computerizate „Resident Evil: Decaderea”, cea mai noua productie cinematografica pe care fanii seriei de filme si jocuri de actiune horror „Resident Evil” o pot savura acum pe DVD si Blu-ray.

Au trecut sapte ani de cand Umbrella Corporation a fost invinsa si epidemia ce transforma oamenii in zombii pare sa fi fost doar un cosmar. O noua epidemie este insa gata sa izbucneasca: un luptator rebel lanseaza un nou virus letal pentru a-si razbuna familia ucisa in Raccoon City. Virusul G se propaga cu repeziciune, victimele devin agresori, la randul lor, si groaza pune stapanire pe Aeroportul Harvardville.

Incercand sa tina situatia sub control si sa gaseasca un plan de salvare, autoritatile ii convoaca pe Leon S. Kennedy si Claire Redfield, doi dintre exterminatorii de zombii care dejucasera, cu ani in urma, planurile maleficei Corporatii Umbrella. In timp ce numarul persoanelor infectate creste amenintator si aeroportul se transforma intr-un camp de bataie ravasit de zombii, Claire si Leon se lupta sa anihileze monstrii mutanti inainte ca tragedia din Raccoon City sa se repete. Vor iesi insa invingatori si in lupta contra cronometru cu virusul ucigas?

Cu o intriga palpitanta, o realizare grafica veridica si noi efecte speciale, animatia computerizata „Resident Evil: Decaderea” isi face debutul pe DVD si Blu-ray, impreuna cu o multime de bonusuri speciale: minifilmul “Generatia “Degeneration”, galerii foto, scene amuzante, interviuri, trailer-e. Pret recomandat: 54,9 lei – DVD si 99,9 lei – Blu-ray. O productie Sony Pictures, distribuita de Prooptiki Romania in magazinele Diverta, Media Galaxy, Carrefour, Flanco, Altex, Real, Libraria Alexandria, Dedeman, Librariile Humanitas, Librariile Carturesti, MyMovie si altele.

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment