autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Noua lansare pe DVD: “Roxy Hunter si misterul fantomei”

In 2007, isi facea debutul pe micul ecran Roxy Hunter, o fetita simpatica ce avea sa devina protagonista unei serii de filme, castigandu-si numerosi fani in randul copiilor si al celor mari deopotriva. Acum, aventurile cu Roxy Hunter sunt disponibile si pe DVD, incepand cu “Misterul fantomei” pe care micuta “Sherlock Holmes” se ambitioneaza sa-l dezlege.

img_0132In 1944, un cuplu de indragostiti era pe punctul de a se logodi, dar tatal fetei, considerand ca viitorul ginere e sarac, a pus mana pe arma. 63 de ani mai tarziu, odioasa crima iese la iveala sub “lupa” iscoditoare a lui Roxy Hunter, o pustoaica de numai 9 ani, care tocmai s-a mutat, impreuna cu mama ei vaduva, in casa blestemata despre care se spune ca ar fi bantuita.Pana la sosirea lui Roxy (interpretata de actrita Aria Wallace, acum in varsta de 12 ani), Serenity Falls era un orasel linistit, ba chiar monoton. Insa, de cand “intra in scena” micuta “Sherlock Holmes”, numai de plictiseala nu s-ar putea plange concitadinii sai, deveniti netam-nesam actori in tot felul de intamplari palpitante. Caci, odata ce Roxy descopera ca e rost de mistere cu fantome, ba inca unele care pun la incercare viata familiei ei, nimic nu-i poate astampara spiritul de detectiv.

rh1281Abordand misterul precum o problema de matematica, Roxy scotoceste toate indiciile necesare pentru a rezolva cazul, avand un ajutor de nadejde in cel mai bun prieten, Max (Demetrius Joyette), veritabil geniu si Watson in devenire. Vor reusi oare sa dezlege misterul despre crima comisa in urma cu mai bine de 60 de ani, sa scape de fantome si sa redea iubirea pierduta celor doi indragostiti despartiti de moarte?

 

3d-roxy-hunter-moody-ghost”Un film plin de umor si mister” (Los Angeles Family Magazine), pe care copiii il vor adora! “Roxy Hunter si misterul fantomei” este acum disponibil pe DVD, impreuna cu minifilmele “Creand Misterul Fantomei”, “Investigand- o pe Roxy”, secvente amuzante, sesiune de casting si repetitii cu Aria Wallace & Demetrius Joyette, scene taiate, videoclipurile “I’ll Figure it Out”, “Here I Come To Save Your Day”, trailerele filmelor “Cu totii la surf”, “Ultima zi de vara”, “Proiectul Shredderman!”, “Print si cersetor” si alte surprize. Distribuit de Prooptiki Romania in magazinele Diverta, Media Galaxy, Carrefour, Flanco, Altex, Real, Libraria Alexandria, Dedeman, Librariile Humanitas, Librariile Carturesti, MyMovie si altele.

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment