autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Mila Kunis, noua imagine a posetelor Dior

Actrita de origine ucraineana Mila Kunis, cunoscuta publicului larg din pelicula Black Swan, a devenit imaginea posetelor Christian Dior.

Se pare ca „lebada neagra” a impresionat nu doar lumea filmului, care a recompensat-o cu numeroase nominalizari pentru cel mai bun rol secundar feminin, ci si, iata, pe „greii” din industria modei. Drept dovada, Delphine Arnault, directorul adjunct al casei Dior, a declarat ca „Mila Kunis este o tanara actrita foarte talentata, intruchipeaza adevarata femeie moderna. Interpretarea ei in Black Swan a fost remarcabila.” Dupa ce si Natalie Portman a fost „distribuita” drept imagine pentru parfumul Miss Dior Cherie, in martie 2011, putem trage concluzia ca distributia filmului i-a sedus pe managerii celebrei case de moda.

In varsta de 28 de ani, Mila se declara o novice in materie de moda, precizand ca in viata de zi cu zi prefera tinutele lejere, cu tricouri si jeansi. In schimb, cand apare pe covorul rosu, ii place sa se simta feminina, dupa cum a precizat pentru Womens Wear Daily. Iat-o mai jos pozand pentru mult-ravnitele posete Dior –

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment