autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

MICHEL MONTIGNAC, marele nutriţionist francez, in Bucureşti

Savantul care a creat una din cele mai cunoscute diete din lume, Michel Montignac, s-a aflat pentru prima dată în România, în perioada 2-6 mai. Celebrul nutriţionist a participat la seminarul „Secretele dietei Montignac”. Evenimentul a avut loc marţi, 5 mai, la Hotel Crowne Plaza. Michel Montignac a prezentat tuturor celor interesaţi principiile dietei sale şi a răspuns la întrebările participanţilor la conferinţă.  Cu acelaşi prilej s-a lansat şi cea mai nouă ediţie a cărţii „Mănânc, slăbesc şi mă menţin” a nutriţionistului francez.

mananc-slabesc-si-ma-mentin-cu-dieta-montignac

Mănânc, slăbesc şi mă menţin propune o versiune actualizată a cărţii care l-a făcut celebru pe Michel Montignac. Această nouă ediţie, completă, oferă soluţia perfectă pentru cei care vor să slăbească, să îşi menţină greutatea sau pur şi simplu să se simtă în formă fără să renunţe la plăcerile gastronomiei. 

Michel Montignac s-a născut în anul 1944, în Franţa. S-a confruntat cu probleme în ceea ce priveşte greutatea încă din copilărie. „Ca mulţi dintre cititorii mei, sunt un fost „gras”, fiul unui obez (ceea ce subliniază factorul ereditar), iar la opt ani eu însumi eram obez”, mărturiseşte Montignac. De aceea, şi-a concentrat activitatea pe identificarea unei metode care să îi permită să slăbească fără a-şi pune sănătatea în pericol. Cercetările sale au vizat în special tratamentul diabetului, având în vedere că, potrivit studiilor, 80% dintre diabetici erau şi obezi şi se demonstrase că un consum exclusiv de glucide cu nivel glicemic scăzut ameliora această boală. Prima persoană care a verificat eficienţa metodei a fost însuşi autorul.
Vândute în 16 milioane de exemplare, cărţile lui Montignac ne propun nu doar un regim alimentar, ci şi un mod de viaţă, mai sănătos.

dieta-montignac_mananca-de-placere-mentine-te-in-forma

La Editura Litera Internaţional a apărut la finalul lunii în curs volumul color al Dietei Montignac – Mănâncă de plăcere, menţine-te în formă – Cine îşi poate imagina o dietă în care îi e permis să mănânce ciocolată? Totuşi, această dietă există şi poartă numele lui Michel Montignac. Înainte de toate, ni se demonstrează că nu este necesar să ne abţinem de la mâncare pentru a slăbi – secretul constă în combinarea alimentelor în funcţie de conţinutul lor de glucide, lipide şi proteine. Cele două reguli simple ale regimului disociat, cum mai este denumită dieta, sunt să mâncăm trei mese pe zi şi să nu amestecăm la aceeaşi masă glucidele cu lipidele. Acest volum cuprinde reţete ilustrate color şi nenumărate sfaturi utile pentru punerea în aplicare a principiilor enunţate, fiind disponibil în toate librăriile din ţară începând de luni, 4 mai a. c.

Grupul Editorial LITERA a demonstrat, încă de la înfiinţare, coerenţă editorială şi respect faţă de cititori. Astăzi, la mai bine de 19 ani de la fondare, LITERA constituie pentru mulţi cititori un reper şi o certitudine – un reper al calităţii şi o certitudine a valorii.

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment