autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Mega-Maratonul Sterilizarilor pentru catei si pisici

In perioada 12-18 aprilie 2010 va avea loc Mega-Maratonul Sterilizarilor, actiune organizata de asociatiile GIA si RAR (Romania Animal Rescue).

In cadrul Mega-Maratonului Sterilizarilor vor fi oferite 500 de sterilizari gratuite pentru animalele fara stapan, dar si pentru cele cu stapan, in cazul in care proprietarii nu isi permit aceasta operatie la un cabinet veterinar.
De ce sterilizarea animalelor? Pentru ca realitatea este ca in lumea asta se nasc mult mai multe animale decat pot fi adoptate si singura solutie de a tine sub control populatia canina si felina de pe strada este sterilizarea. Despre beneficiile sterilizarii animalelor, gasiti aici si alte informatii utile.

maratonulEchipa medicala care va realiza sterilizarile este formata din dr. Aurelian Stefan, dr. Petrisor Stefan si dr. Olson (USA).

Programarile pot fi efectuate la urmatoarele numere de telefon:
– pentru zilele 12-15 aprilie la tel. 0767.808.407
– pentru zilele 16-18 aprilie la tel. 0763.626.777
Mai multe informatii sunt disponibile aici: http://www.orasulanimalelor.ro/mega-maratonul-sterilizarilor-pentru-catei-si-pisici/. Iata si imagini de la editiile anterioare ale Mega-Maratonului Sterilizarilor:
http://www.orasulanimalelor.ro/maratonul-sterilizarilor-13-14-iunie/
http://www.orasulanimalelor.ro/maratonul-sterilizarilor-2/
Informati vecinii, prietenii si colegii despre aceasta actiune si haideti sa stopam impreuna inmultirea necontrolata a animalelor. Daca doriti, puteti sustine financiar aceasta actiune donand orice suma in contul asociatiei GIA, cu mentiunea „pentru sterilizari”. Mai multe resurse inseamna mai multe sterilizari, iar mai multe sterilizari inseamna mai putine animale pe strada. Iata datele asociatiei GIA – Group Initiative for Animals:
CIF – 22002126
CONT IBAN :
RO69 BTRL 0640 1205 E803 48XX
Banca Transilvania – Sucursala Marriott
www.gia.org.ro

P.S. Nu uitati ca puteti directiona cei 2% din venitul global anual, care intra oricum in bugetul statului, catre proiecte in care credeti si pe care doriti cu adevarat sa le sustineti. Fie ca este vorba despre educatie, cultura, sanatate, asistenta sociala ori altele, din putinul fiecaruia se pot face pasi importanti catre o societate mai aproape de standardele pe care ni le dorim.

maratonul_sterilizarilor1

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment