autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Mai mult Farmec online

Farmec, prima si cea mai importanta companie romaneasca de produse cosmetice, a carei istorie incepe inca din anul 1889, si-a lansat de curand propriul magazin online.

In oferta se regasesc produse renumite si apreciate de generatii intregi, precum cele din gama Gerovital H3 Evolution si Gerovital Plant, Asla Vital, Farmec, laptele Doina etc. Multe se bazeaza pe principiile create de prof. dr. Ana Aslan, al carei geniu a facut inconjurul lumii. Vei avea surpriza placuta sa descoperi ca sunt mult mai placute si mai eficiente decat produse mai scumpe care nu se fac remarcate decat prin… mai multa reclama. Produsele Farmec se gasesc in toate marile supermarket-uri, in farmacii, iar de-acum se pot comanda si online, pe farmec.ro.

Mai mult, Clubul Farmec ne imbie sa devenim membri cu o serie de avantaje. De exemplu, poti castiga produse Farmec, poti primi spre testare mini-mostre si alte materiale gratuite si beneficiezi de discounturi la comenzile online.

Daca nu stii ce fel de ten ai si de ce produse ai nevoie pentru o ingrijire ca la carte, incearca Testul Farmec.

Cum noi am vizitat in 2011 fabrica Farmec din Cluj-Napoca si ce-am vazut ne-a depasit orice asteptari in privinta standardelor de calitate, avem convingerea ca merita din plin sa fie (re)descoperite. Ce ziceti, sustinem cosmeticele romanesti?

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment