autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

M-Oul revine cu o noua provocare

M-ou_pragaMarketOnline.ro lanseaza astazi, 10 aprilie, o campanie speciala de Paște, cu reduceri de până la 60%, precum și un concurs ce-l are ca protagonist pe deja-celebrul M-Ou, avand ca premiu o excursie la Praga pentru 2 persoane.

Campania promotionala de Paste include reduceri între 10% și 60% la o bogată selecție de electrocasnice, jucării, laptopuri, televizoare, ebook-uri, aparate foto, telefoane și tablete. Până pe 18 aprilie inclusiv, jucăriile au prețuri reduse cu până la 30%, electrocasnicele vin cu reduceri de până la 40%, iar ebook readerele (despre care ati scris si voi 🙂 ) sunt cu până la 20% mai ieftine. Si gadgeturile precum telefoane mobile sau tablete au preturi mai mici: un telefon Samsung Galaxy S4 costa doar 1549 RON, un Samsung Galaxy S3 Mini – 649 RON, iar o tabletă Samsung Galaxy Tab 3 Lite – 489 RON.

M-Oul revine!

Lansat in 2008, M-Oul revine cu o noua provocare. Ca si in anii trecuti, este ascuns intr-un loc din Bucuresti, dar va fi usor de gasit / recunoscut, daca urmariti indiciile lansate in perioada 14 – 18 aprilie 2014, de luni pana vineri, pe blogrum.marketonline.ro si pe retelele sociale (Facebook, Google + si Twitter) – veti primi cate un indiciu nou pe zi. Cine-l gaseste, il aduce la sediul MarketOnline si este rasplatit cu o vacanta la Praga, pentru 2 persoane. Detalii gasiti pe www.marketonline.ro și pe pagina de Facebook www.facebook.com/MarketOn. Succes!

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment