autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Lansarea DVD-ului „Ma dau in vant dupa cumparaturi” in Diverta

Marti seara, in cinstea shopaholicei deja celebre care tocmai si-a facut debutul pe DVD in productia „Ma dau in vant dupa cumparaturi”, magazinul Diverta Magheru din Bucuresti s-a transformat in podium de moda pentru o prezentare inedita, inspirata de costumele fabuloase ale personajelor din film.

diverta

Pentru a demonstra ca shopaholicele romance nu se lasa cu nimic mai prejos decat cele din Manhattan, brandurile Debenhams, Forever 18, Olsen si Kipling s-au ambitionat sa reconstituie stilul shopaholicei new-yorkeze cu produse disponibile in magazinele bucurestene. Astfel, tinute chic, in stil office si casual, cu linii clasice si detalii extravagante, nuante neutre, negrul must-have si pasteluri seducator de feminine, condimentate cu fine accente de culoare, au captat atentia participantilor la eveniment.

img_2105

Machiajul manechinelor a fost realizat de make-up artistul Carmen Dinca cu produse Avon, iar coafurile sunt creatia hairstylist-ului Marian Cotoi. N-a lipsit din decor faimoasa esarfa verde, atat de bogata in semnificatii in intriga comediei.

img_2120

Alaturi de protagonista Isla Fisher (pe care am mai vazut-o, alaturi de Ryan Reynolds, in Definitely, Maybe), un Hugh Dancy fermecator de… britanic, „frantuzoaica” fashion editor Kristin Scott Thomas si mereu jovialul John Goodman intregesc distributia spectaculoasa ce recomanda „Confessions of a Shopaholic” drept cea mai chic comedie a acestei veri. Filmul se lanseaza pe DVD impreuna cu scene taiate, secvente amuzante, videoclipul “Stuck With Each Other” cu Shontelle si Akon si alte materiale-bonus.

pict2317-mic

La organizarea fashion-ul show-ului dedicat shopaholicilor cinefili, au contribuit Diverta Magheru, Rafar Fashion Retail Group, precum si partenerii media Beau Monde, www.kudika.ro, www.envy.ro. Filmul este distribuit de Prooptiki Romania.

dvd-prezentare

3d-confessions-of-a-shopaholic-mic

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment