autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Lansarea colectiei de bijuterii ARRERA 2008-2009

Pe data de 23 Octombrie, 2008, a avut loc la Biblioteca Centrala Universitara Carol I, Hol Aula, Lansarea colectiei de bijuterii ARRERA 2008-2009, o seara la care au participat peste 100 de invitati, din care numerosi reprezentanti ai revistelor de moda si publicatii femei, cat si invitati speciali ai creatoarelor. Colectia ARRERA prezinta bijuterii creatii proprii in combinatii inedite de argint 925, pietre semipretioase, perle de cultura si cristale Swarovski.

“Arrera reprezinta pasiunea noastra comuna pentru bijuterii. Inca din faza de concept, am dorit sa lucram cu argint, pentru ca este un metal usor maleabil si se combina atat de bine cu o multitudine de alte materiale. Am ales special combinatia de perle de cultura, cristale Swarovski si pietre semipretioase, pentru un look inedit al pieselor noastre. Toate bijuteriile Arrera sunt lucrate manual, cu atentie la fiecare detaliu: de la materialele folosite si pana la modul in care sunt asamblate piesele.

Directia Arrera este marcata de convingerea noastra personala ca fiecare detaliu conteaza, si de aceea urmarim impreuna fiecare pas din procesul de creatie, creand bijuterii pe care le-am purta noi insine si de care noi sa fim multumite atat din punct de vedere creativ cat si calitativ” explica creatoare – ARRERA 2008-2009.

Arrera 2008 - 2009

Arrera 2008 - 2009

Arrera a reunit pana acum patru colectii

  • Colectia Feeria destinata mireselor, dar nu numai. Colectia contine piese deosebite, din cristale de Swarovski si perle de cultura;
  • Colectia Timeless Chic ce contine piese de o eleganta clasica, fara varsta ce nu se demodeaza niciodata;
  • Colectia Moonlight Magic prezinta modele elegante, potrivite in principal ocaziilor speciale;
  • Colectia Tropicalia contine bijuterii vesele, intr-o explozie de culori si texturi.

Colectiile sunt disponibile online pe site-ul www.arrera.ro, unde sunt prezentate detaliile fiecarui produs in parte.

ARRERA Jewelry Design – 0722 279 544
www.arrera.ro

Sursa: www.fashionandbeauty.ro

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment