autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Lansarea catalogului toamnă – iarnă 2009 / 2010 La Redoute

Miercuri, 5 august a.c., la Casa Oamenilor de Stiinta din Bucuresti, a avut loc lansarea celei de-a doua editii a catalogului de modă La Redoute, editia în limba română, pentru colectia de toamnă – iarnă 2009 / 2010. O imagine citadin-senzuala, tinute trendy si totodata comode, o cromatica tomnatica indulcita cu pasteluri si accente in culori tari, iata ce ne propune La Redoute pentru urmatorul sezon rece in cele 4 mari directii ale prezentarii: Rock Vibe, British Heritage, Siluete arhitecturale si New 80s.

Conceptul colectiilor pentru toamna 2009-2010 pleaca de la un curcubeu de culori, fiecare nuanta fiind asociata unor emotii sau stiluri vestimentare distincte care ne reprezinta starea de spirit si personalitatea. In selectia tinutelor, coordonatoarea prezentarii, consultantul de imagine si stil Irina Markovits, o abordat moda in mod pragmatic: “nu exista trenduri radicale sau inovatoare, totul este gandit in termeni de evolutie, nu de revolutie. Hainele trebuie sa ne serveasca pe noi, nu noi pe ele”.

lansare-laredoute-2009-2010

Rezultatul? O combinatie eclectica a patru directii care se regasesc in moda internationala a sezonului care urmeaza:

– Rock Vibe: in care predomina negrul, pielea, transparentele, tinte si catarame, incaltaminte cu tocuri foarte inalte, pentru o femeie careia nu ii este teama sa isi afiseze senzualitatea;
– British Heritage: carouri ecosez, imprimeuri paisley si Liberty, sacouri din tweed, tricotaje si matasuri in culori estompate, combinatii vestimentae si cromatice potrivive unei toamne blande;
– Siluete arhitecturale: inspirate din elemente ale garderobei masculine, aceste tinute consta in sacuri cambrate si cu umeri drepti, pantaloni trei-sferturi sau harem, fuste si rochii cu volum, discret structurate de pense sau centuri;
– New 80s: pentru ca toamna sa nu fie cenusie, La Redoute actualizeaza si infrumuseteaza perioada optzecista, adaugand garderobei noastre accente puternice de culoare, rochii pulover, balerini multicolori, jeansi decolorati.

laredoute-oana-ionita

Printre manechinele care au prezentat tinutele s-a numarat si imaginea La Redoute, Oana Ionita, bebelusa Cronicii Carcotasilor de la Prima TV, descrisa de reprezentantii companiei drept “o femeie inteligentă, activă, tânără, frumoasă, ce se bucură de un renume câstigat în timp, o femeie de succes care a stiut să îsi atingă scopurile în viata prin multă muncă”. Profesor coregraf, fosta actrită a Teatrului National si balerină a Operei Române, Oana este in prezent manager artistic, dansatoare si prezentatoarea unei emisiuni de televiziune.

Coafurile manechinelor au fost realizate de echipa lui Laurent Tourrete, iar machiajul de make-up artistul Sorin Papa, cu echipa MakeupForever.

Din luna august catalogul La Redoute se gaseste in peste 1200 de locatii in toata, printre care se numara benzinarii, supermarketuri si hipermarketuri, magazine de presa s.a. Mai multe informatii sunt disponibile pe site-ul www.laredoute.ro.

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment