autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

La cumparaturi de produse solare

Primele zile de vara si-au facut deja simtita prezenta si nu ar strica sa-ti faci aprovizionarea cu cateva produse de protectie solara

produse-protectie-solara

Cand iti cumperi o lotiune pentru plaja, in afara de indicele de protectie solara mentionat pe ambalaj sub diverse forme (FPS, SPF, IP), trebuie sa fii atenta la filtrele pe care le contine. Produsul trebuie sa ofere atat protectie contra radiatiilor de tip A cat si a celor de tip B. Un produs solar de calitate trebuie sa fie fotostabil, (sa nu se degradeze in timp), rezistent la apa si nisip.

Trebuie sa-ti feresti pielea de ultraviolete nu numai cand mergi la plaja sau la piscina  dar si cand  petreci mai mult timp in aer liber. Daca nu are o textura prea consistenta, crema cu protectie solara  poate fi folosita si ca baza de machiaj. Fluidul matifiant Eucerin, cu un SPF 30,  este special conceput pentru tenul normal si mixt. Produsul are o textura usoara, nu lasa urme de grasime si este rezistent la apa. Pe durata verii, poti sa renunti la laptele de corp in favoarea unui produs mult mai lejer: un spray cu protectie solara. Invisible Protection de la Niveea protejata si hidrateaza pielea fara sa o incarce. Din casa nu trebuie sa-ti lipseasca un produs de ingrijire after sun. Nu stii niciodata cand poti avea probleme pentru ca ai stat prea mult la soare. Dotata cu tinctura de Hamamelis, lotiunea de dupa plaja de la Eucerin, calmeaza roseata pielii si arsurile cauzate de soare.

Protectia solara pentru cei mici 
Cand iesi cu cel mic in parc, este bine sa ai la tine o protectie solara de buzunar. Cu un factor de protectie ridicat (SPF 50)  si o textura lejera si placuta, Mini-flaconul Nivea Children Pochet Size protejeza pielea delicata a copiilor. 

Spray Invisible Protection, Nivea, FPS 10,  37.98 ron
Fluid Matifiant, Eucerin, SPF 30, 55,69 ron
Niveea Children Poket size, 25 ron 
Lotine de Dupa Plaja, Eucerin, 44.86 ron

Sursa www.machiajul.ro

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment