autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Katy Perry, favorita la People’s Choice Awards

La a 38-a editie a ceremoniei People’s Choice Awards, care a avut loc ieri, la Los Angeles, cea mai premiata a fost cantareata si actrita Katy Perry. Aceasta a primit 7 nominalizari si a castigat voturile publicului la cinci categorii: cea mai populara artista a anului, protagonist de turneu, cea mai buna piesa a anului – „E.T.”, cu Kanye West, videoclip pentru „Last Friday Night” si pentru rolul meteoric din serialul TV de comedie „How I Met Your Mother”. Actrita a „invins-o” astfel pe principala sa adversara, Lady Gaga.

Culmea, interpreta hit-urilor „California Girls” si „Teenage Dream” a lipsit de la eveniment, anuntandu-si absenta pe Twitter, fara insa sa o si motiveze. Aceasta ar fi fost prima aparitie publica a actritei de cand sotul sau, comediantul britanic Russell Brand, i-a cerut oficial divortul, dupa numai 14 luni de casatorie.

Printre premiantii People’s Choice Awards s-au numarat si Emma Stone, Johnny Depp (si el absent), Taylor Swift, Hugh Jackman, Adam Sandler, Ellen DeGeneres, Demi Lovato si „Saga Amurg: Eclipsa” – al 3-lea film din seria pasionatilor de vampiri, „Twilight”.

Aceste trofee reflecta preferintele publicului in materie de filme, programe TV si muzica si reprezinta un preambul la mult-asteptatele premii Oscar. Pentru editia de anul acesta au votat online peste 175 de milioane de persoane – un record in istoria People’s Choice Awards.

Kate Perry si Russell Brand - Photo: Reuters

Kate Perry si Russell Brand - Photo: Reuters

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment