autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Jamie Oliver: Bucătarul se dezbracă…de secrete!

Curtea Veche Publishing are placerea sa va anunte debutul unui proiect amplu desfasurat alaturi de Jurnalul Național: o colecție de carți de bucate, cu peste 400 de retete nou-noute marca Jamie Oliver. Incepand cu luna octombrie, in fiecare vineri, veti putea achizitiona o serie de douazeci de carti ale cunoscutului bucatar Jamie Oliver, volume care n-au mai fost publicate în Romania pana acum.

jamie-oliver-carte

Proiectul se adresează atat gurmanzilor si celor interesati de mancarea sanatoasa, cat si persoanelor pasionate de arta de a trai bine. In fiecare vineri, timp de 20 de saptamani, veti avea la dispozitie 64 de pagini cu retetele lui Jamie, in volume cu copertele cartonate.

Jamie Oliver pare a nu mai avea nevoie de niciun fel de prezentare. A fost deseori numit Ministrul hranei sanatoase, ambasadorul unui stil de viata cat mai echilibrat sau “chef-ul care arata ca o vedeta rock, insa care gateste ca un inger”. Actiunile de promovare a unor obiceiuri alimentare sanatoase desfasurate in mare parte in Regatul Unit al Marii Britanii l-au facut cunoscut in întreaga lume. Tot el este cel care a reușit sa schimbe meniurile din cantinele scolilor londoneze, unde i-a invatat pe cei mici ca mancarea sanatoasa poate fi mai gustoasa decat junk food-ul cu care erau obisnuiti.

Crezul lui Jamie este ca orice om poate ajunge sa pregateasca o cina delicioasa, chiar daca nu a fiert nici macar un ou in viata sa. De asemenea, a infiintat si continua sa fie implicat in organizatia de caritate Cheeky Chops, care ofera instruire si indrumare tinerilor cu dezavantaje, permitandu-le sa-si urmeze visele si sa devina bucatari.

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment