autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Iti place aventura? Hai la zbor cu un avion de epoca

Am aflat de curand ca poti sa participi, contra cost, la un zbor cu un avion de epoca. Trebuie sa fie o experienta foarte interesanta. Zboara fara cockpit! Cu o casca de piele, ochelari retro si vantul mangaindu-ti obrajii vei retrai experienta inceputurilor aviatiei. Zbor de neuitat desupra lacului Snagov, Manastirii Snagov, Manastirii Ciolpani si locurilor inconjuratoare. Iata cateva detalii despre cum puteti incerca o asemenea experienta:

Plecari din Bucuresti

 

calatorie-avion-agerement

Cat dureaza o calatorie? 20 de minute

Produs disponibil intre orele 09.00-10.00 a.m. in zilele de Sambata si Duminica. Pentru grupuri se pot face aranjamente speciale la solicitarea clientului.
Copiii pana la 10 ani pot fi dusi in brate de parinti cu conditia sa incapa in cockpit si amandoi pasagerii sa nu depaseasca limita de greutate de 120 kg.

calatorie-avion2

Cat costa o astfel de calatorie? 430 RON,  TVA inclus – pentru un tur de 20 minute. Iata si descrierea detaliata a ofertei:

La rezervare clientul primeste un voucher care ii da dreptul la activitatea rezervata. Clientul sau destinatarul voucherului (daca acesta este diferit de comparator) se vor programa telefonic pentru zbor la data si ora dorite  in conformitate cu disponibilitatea aeronavei.

avion-de-epoca4

Validitatea Voucherului

Voucherul e valid pentru o perioada de minim sase luni. Data expirarii este trecuta pe voucher. Clientul trebuie sa rezerve si sa desfasoare activitatea din voucher inainte de data expirarii lui. Daca clientul nu poate folosi voucherul in perioada lui de valabilitate, voucherul poate fi extins, o singura data, pentru o perioada de inca 3 luni. Solicitatea de extindere a voucherului trebuie facuta in perioada de validitate a acestuia. Pentru extinderea voucherului se percepe o taxa administrativa de 45 lei.

Rezervarea activitatii
Clientul trebuie sa rezerve telefonic data cand doreste sa desfasoare activitatea. Numarul voucherului si datele de contact ale clientului trebuie communicate la rezervare. Clientul trebuie sa aiba asupra lui voucherul atunci cand participa la activitatea rezervata.

Disponibilitatea activitatii si orele de desfasurare
Orele prezentate in voucher au un character orientativ. Exista posibilitatea ca unor clienti sa li se solicite sa astepte la rand cu alti participanti

Anularea activitatii
Daca anulam o activitate vom comunica acest lucru clientului in cel mai scurt timp posibil si vom propune clientului o data sau o locatie alternative pentru activitate. Ne rezervam dreptul de a reprograma timpii si locatiile datorita indisponibilitatii unor vehicule/ aeronave, datorita numarului insuficient de clienti pentru o activitate care necesita un numar minim de participanti sau datorita altor factori care nu sunt sub controlul nostru.

Anulare de catre client
Clientul trebuie sa ne contacteze imediat daca doreste sa schimbe sau sa anuleze o activitate rezervata. Vom incerca sa reprogramam activitatea in alte date sau locatii pe care le avem disponibile; daca insa acest lucru nu este posibil clientul poate pierde rezervarea si dreptul de a folosi voucherul.

Vremea
Activitatile pot fi anulate din cauza vremii. In acest caz clientul poate face o reprogramare la o data convenabila pentru el. In cazul acesta clientului nu i se vor deconta cheltuieli ce tin de deplasarea la locul activitatii, cazare sau alte cheltuieli cauzate de anulare.

Probleme
In cazul aparitiei unor probleme care nemultumesc clientul, acesta trebuie sa se adreseze conducatorului activitatii/pilotului astfel incat sa dea acestuia oportunitatea de a rezolva pe loc nemultumirile aparute. Orice alte reclamatii se vor primi la departamentul relatii cu clientii.

calatorie-avion-epoca-bucuresti

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment