autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Interviu cu Aylin Cadîr, “vocea” lui Tinker Bell

aylin-cadir-vocea-tinkerbell

Cu prilejul lansării pe DVD şi Blu-ray a animaţiei “Tinker Bell şi Comoara Pierdută”, Aylin Cadîr, “vocea” în română a zânei protagoniste, ne destăinuie ce a însemnat pentru ea experienţa în studioul de dublaj:

TheMall.ro: Cum este munca în studioul de inregistrare, comparativ cu interpretarea pe scena de teatru sau în filme? Ce te atrage mai tare?
Aylin Cadîr: Munca din studio este extrem de plăcută şi poate chiar un pic mai dificilă decât munca pe scenă sau pe platoul de filmare, pentru că trebuie să exprimi totul numai din voce şi nu ai cum să te ajuţi de gesturi şi de mimică decât în măsura în care acestea te ajută în nuanţarea vorbelor.

TheMall.ro: Ce experienţă ai în dublajul filmelor de animaţie şi ce a însemnat pentru tine experienţa dublajului pentru „Tinker Bell şi Comoara Pierdută”?
Aylin Cadîr: „Tinker Bell” şi „Tinker Bell şi Comoara Pierduta” sunt singurele animaţii la care am făcut dublaj. Ambele au fost experienţe extrem de plăcute, pe care le-aş repeta oricând.

TheMall.ro: Prin ce peripeţii trece personajul tău în acest al doilea film din seria „Tinker Bell”? Ce surprize ţi-a prilejuit?
Aylin Cadîr: Ca întotdeauna, Tinkerbell se bagă singură într-un bucluc din care trebuie să iasă tot singură. Din fericire, are noroc de prieteni care îi sar în ajutor exact atunci când are mai mare nevoie de ei. Tinkerbell este extrem de impulsivă şi mi-a fost destul de greu să fac faţă unor monologuri în care vorbeşte foarte repede.

TheMall.ro: În ce măsură te identifici cu zâna pe care o interpretezi: în ce vă asemănaţi şi ce vă deosebeşte?
Aylin Cadîr: Eu şi Tinker Bell suntem exact la fel, numai că eu nu pot să zbor şi nici să construiesc diverse chestii din „lucruri pierdute”…

TheMall.ro: De ce ai recomanda copiilor şi părinţilor să vadă „Tinker Bell şi Comoara Pierdută”?
Aylin Cadîr: Este o animaţie potrivită atât pentru copii, cât şi pentru părinţi. Părinţii vor fi copii pentru o ora şi jumătate, iar copiii vor visa la zâne, la aventuri în insule ascunse şi vor înţelege cât de important este să ai prieteni.

3d-tinkerbell2-mic

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment