autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

„Hotel pentru catei”, o comedie isteata

Ce faceti in week-end? Daca aveti chef de un film, „Hotel pentru catei” ar fi o alegere tocmai buna, mai ales daca mergeti si cu cei mici. 

 

 

hotelfordogs

Afectiunea si fantezia copiilor n-au limite – daca nu stiati, aveti acum ocazia sa va convingeti. Iar cand iubesc un catel, sunt capabili de orice pentru a-i asigura toate conditiile. Ramasi orfani, Andi si Bruce se muta la o matusa. Atasati de catelul lor, Friday, incearca in fel si chip sa-l ascunda, insa matusa e alergica. Asa ca, atunci cand descopera un hotel parasit, ii fac acolo prietenului lor adapost – si inca unul ingenios! Cu istetime si curaj copiii transforma un hotel in paragina intr-un culcus ideal pentru maidanezi. Si unde incape unul, mai vin inca 8.

 

Necazul e ca noua comunitate latra de zor si deranjeaza vecinii, iar politistii, nedumeriti ca au disparut brusc de pe strazi toti „comunitarii”, sunt in alerta. Acum, Andi, Bruce si prietenii lor trebuie sa-si puna toata fantezia la lucru ca sa pastreze secretul hotelului pentru catei.  Ssssst… nu stiti nimic!

 

„Hotel pentru catei” este o comedie isteata si amuzanta pe care o vor savura toti membrii familiei. Chiar si cei cu coada. Excelenta pentru o dupa-amiaza in familie!

 

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment