autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Hai sa iesim

haisaiesim1

S-a lansat “Hai să ieșim”, cea mai complexă aplicație de lifestyle pentru utilizatorii iPhone

În secolul comunicării rapide și al multiplelor opțiuni de informare, aplicația “Hai să ieșim”, cea mai nouă și complexă aplicație de lifestyle pentru utilizatorii iPhone, vine să ne demonstreze că variantele de petrecere a timpului liber sunt la un click distanță, gata oricând să fie descoperite… în propriul buzunar. Gratuit.

Concepută pentru a-i ajuta pe amatorii de ieșiri să-și aleagă mai ușor locurile de distracții și să le comunice prietenilor într-o clipă, aplicația “Hai să ieșim” a fost rapid adoptată de utilizatorii iPhone: la mai puțin de 24 de ore de la lansare, se clasa pe primul loc în categoria Lifestyle pe Apple Store, după câteva ore intrase în top 50 al celor mai downloadate aplicații din același website, iar o zi mai târziu urca pe locul 1 al aceluiași clasament.

haisaiesim4

Cum funcționează aplicația “Hai să ieșim”

  • Utilizatorul iPhone își downloadează aplicația gratuit de pe http://itunes.apple.com
  • Odată instalată, aplicația “Hai să ieșim” e gata de utilizare;
  • Având harta Google încorporată, aplicația folosește modulul GPS al telefonului pentru a localiza barurile, cluburile și restaurantele, oferind direcții spre locul dorit;
  • permite căutarea localurilor după proximitate, localitate, specific și denumire. Iar rețeaua “Hai să ieșim” se extinde cu noi localuri în fiecare zi.
  • odată găsit clubul, barul sau restaurantul căutat, utilizatorul le poate comunica prietenilor locul de întâlnire prin SMS, e-mail sau rețele de socializare (Facebook și Twitter). În plus, are la dispoziție datele de contact ale localurilor și poate face rezervări imediat, apelând numărul de telefon printr-un singur click;
  • ulterior, utilizatorul “Hai să ieșim” poate nota localurile încercate acordându-le un număr de stele și poate posta comentarii atat în aplicație, cât și pe website-ul www.haisaiesim.ro
  • de asemenea, se pot vizualiza până la 10 poze pentru fiecare local.

Succesul aplicației nu este însă o surpriză pentru echipa Agile Outsourcing, care a lucrat la dezvoltarea sa aproape șase luni:

„Am creat această aplicație iPhone din dorința de a demonstra că metodele de promovare se modifică și că trebuie să fim tot timpul deschiși la schimbări privind modul în care evoluează tacticile de advertising. Suntem prea ocupați să ne mai uităm la anunțurile publicitare stradale; în schimb, rămânem conectați prin intermediul terminalelor mobile. Iar viitorul în advertising este, categoric, legat de acestea”, declară Florin Iorguș, Director Executiv Agile Outsourcing.

“În business-urile pe care le facem, avem nevoie să ne diferențiem de concurență și să ne adaptăm strategiile la aceste timpuri dificile. Diferențierea o facem prin explorarea unei serii de inițiative care abordează cu totul și cu totul diferit campaniile de marketing. De aceea, Agile Outsourcing a și ales să patrundă în domeniul mobil al utilizatorilor de Internet, lansând un serviciu mobil pentru a crea o punte între Internetul cunoscut până în momentul de față și varianta sa mobilă”, declară Ionuț Grigorescu, Managing Partner Agile Outsourcing.

O nouă oportunitate de promovare

Aplicația “Hai să ieșim” reprezintă și o modalitate de promovare tot mai atractivă pentru cluburi, baruri și restaurante, care, odată cu aderarea la rețeaua “Hai să ieșim”, intră în vizorul a peste 60.000 de posesori iPhone din întreaga țară. Un avantaj deloc de neglijat, cu atât mai mult cu cât utilizatorii dispozitivelor tip smartphone sunt persoane cu educație și venituri peste medie.

Parteneri media: revista Connect și PCNews.ro.

Link website.

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment