autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Gisele Bundchen: pledoarie pentru ecologie

Dupa ce a militat pentru consumul rational al apei, Gisele Bündchen isi reafirma afilierea la cauzele ecologice purtand papuci din colectia Ipanema.

gisele-bundchen-ipanema-reclama-apa-2008

Colectia Ipanema de sandale din plastic pe 2009 sustine SOS Mata Atlantica, un program de sustinere a padurilor-galerii (vegetatia din apropierea raurilor si a izvoarelor), care au legatura cu resursele de apa statatoare intrucat aceste padurii contribuie la intretinerea apei. Gisele and Grendene (compania-mama din care fac parte brandurile Ipanema si Melissa) au creat un proiect special cu SOS Mata Atlantica: fiecare sandala Ipanema vanduta ajuta la plantarea a 25.500 de lastari din 100 specii diferite (15 ha din Padurea Atlantica Braziliana).

gisele_bundchen_reclama_ipanema

Gisele Bundchen

Site-ul Ipanema insusi are accente de verde – in timp ce se incarca, o samanta, initial mica, se dezvolta intr-o ramura cu frunze. Sandalele arata mult mai bine in poze decat in realitate, insa numele si infatisarea ei, impreuna cu proiectul pe care-l sustine, asigura vanzarile acestor sandale de plastic. Tu ti-ai cumpara astfel de incaltaminte de dragul padurilor?

salveaza-padurea-gisele-bundchen-ipanema-20091

In concluzie, anul acesta s-au purtat papucei IAPANEMA. Cum am ajuns la aceasta concluzie? Simplu, doar urmareste reclama cu Gisele Bundchen in rolul principal si ai sa ne dai dreptate.

Pentru mai multe informatii si comenzi iti recomandam urmatorul link.

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment