autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Gala Premiilor Gopo

In seara aceasta, Palatul Parlamentului gazduieste cea de-a patra ediţie a Galei Premiilor Gopo – Premiile Industriei de Film din România, eveniment transmis in direct atat pe frecventa TVR 1 si TVR International, cat si online, pe www.premiilegopo.ro şi www.tvr.ro.

gopo

Seara va începe cu parada vedetelor pe covorul roşu, urmata, începand cu ora 20.40, de Gala propriu-zisa, prezentată în acest an de actorul Mihai Călin.
Organizatorii au pregatit patru momente speciale, fiecare dedicat câte uneia dintre peliculele nominalizate la categoria „cel mai bun film” („Cea mai fericită fată din lume” de Radu Jude, „Concertul” de Radu Mihăileanu, „Katalin Varga” de Peter Strickland şi „Poliţist, adjectiv” de Corneliu Porumboiu), în care DJ Hauteculture (Mihai Dobre – Şuie Paparude) şi artistul vizual Gontz vor mixa live muzică, respectiv imagini din filmul respectiv, preluând cele mai cunoscute secvenţe sau temele sonore-cult ale acestora şi readaptându-le în mod original.

Premiile vor fi acordate în urma votului a 400 de profesionişti activi ai industriei de film autohtone. Lungmetrajul „Cea mai fericită fată din lume”, în regia lui Radu Jude, a primit 11 nominalizări la Premiile Gopo, fiind urmat de pelicula „Poliţist, adjectiv” de Corneliu Porumboiu, selecţionată la zece categorii. În cadrul evenimentului, actriţa Draga Olteanu-Matei va primi trofeul pentru întreaga carieră.

Transmisia in direct la TVR 1 şi TVR Internaţional incepe la 21.10 si se va incheia în jurul orei 23.00, după ce se va fi acordat si marele premiu – trofeul pentru cel mai bun film.

Sursa: www.tvr.ro

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment