autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Frumusete din cap pana in picioare

Orice femeie vrea sa se ingrijeasca si sa arate bine. Cate reusim insa si cum alegem sa ne intretinem frumusetea este o problema cu multe variabile a carei rezolvare depinde de perseverenta fiecareia dintre noi. Cateva trucuri raman, totusi, constante si reprezinta punctul de plecare pentru orice strategie de ingrijire. Sa vedem:

– Matreata si excesul vizibil de sebum nu sunt sexy. Niciodata!

– Si radacinile crescute generos, in discordanta cromatica cu restul parului, dau o nota extrem de proasta infatisarii generale. Chiar daca esti blonda, nu e o scuza. Ori faci retusurile necesare mai des, ori te vopsesti intr-o nuanta mai apropiata de culoarea naturala a parului.

– Alege produse slab alcaline, care sa curete fara a usca epiderma, si rasfata-ti pielea cu lapte de corp dupa fiecare dus. Un gel-crema de dus este de preferat sapunului clasic, care contine, inevitabil, si substante agresive pentru piele, precum soda.

– O exfoliere usoara inlatura celulele moarte si confera pielii un aspect mai placut. Totusi, nu exagera (o data pe saptamana e suficient) si nu folosi produse prea abrazive. Iata reteta mea: stau in cada plina 30 de minute; astfel, porii se deschid si celulele moarte se curata mai usor. Apoi amestec gel de dus cu faina de porumb si ma masez pe tot corpul. Este o senzatie extraordinara! Apoi, ma clatesc cu apa calaie si ma ung cu ulei de masline. Credeti-ma, there’s nothing like it!

– O manichiura si o pedichiura ingrijite sunt un ingredient sine qua non ale unei imagini impecabile si o dovada de netagaduit ca te respecti pe tine insati. Daca singura nu te descurci, o vizita saptamanala la salonul de frumusete te va scoate din impas.

frumusete

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment