autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Filmul „Transformers: Ultimul cavaler”, la cinema din 23 iunie

Noul film de actiune „Transformers: Ultimul cavaler” il are in rolul principal pe Mark Wahlberg, iar din distributie mai fac parte faimosul actor britanic Anthony Hopkins si Stanley Tucci.
Filmul, un thriller SF, exceleaza in CGI si are foarte multe efecte speciale senzationale, cascadorii care te tin cu sufletul la gura, mai ales daca alegi sa vezi filmul in format IMAX.

Scenariul filmului ne prezinta razboiul dintre oameni si Transformeri. Optimus Prime isi gaseste extincta planeta natala, Cybertron, si afla ca el insusi se face vinovat de distrugerea acesteia. Descopera insa ca exista o cale prin o poate readuce la viata, dar pentru aceasta are nevoie de un artefact aflat pe Pamant.

La randul lor, oamenii sunt amenintati cu disparitia, iar salvarea se ascunde in secretele trecutului, în istoria neștiută a relatiei lor cu Transformerii. Eroii se avanta sa salveze umanitatea si formeaza o alianta imprevizibila, ajungand dusmani de moarte. Lupta nu poate avea decat un singur supravietuitor. Va fi oare lumea noastra sau lumea lor? Care pe care! Deznodamantul il aflam la cinema, in 149 de minute de actiune si aventura doldora de efecte speciale. Vizionare placuta!

Filmul este distribuit in Romania de RO IMAGE. Iata mai jos trailerul:

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment