autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Filmul „Trage tare si te scoti” s-a lansat in cinema

markIncepand din 3 mai a.c., pe marile ecrane din tara ruleaza filmul „Trage tare si te scoti” (titlul original fiind „PAIN AND GAIN”), cu Mark Wahlberg, Dwayne „Rock” Johnson si Ed Harris in rolurile principale. Scenariul filmului este inspirat de o intamplare reala, ceea ce il face cu atat mai incredibil si percutant, dupa cum va veti convinge daca il veti vedea.

Regizorul Michael Bay ne prezinta in aceasta comedie de actiune o perspectiva ironica asupra „”visului american”. In anii ’90, un grup de instructori de fitness din Miami, dornici sa se realizeze peste noapte, decid sa dea o lovitura aparent sigura. Lucrurile iau insa o turnura extrem de periculoasa, iar culturistii se trezesc in situatii pe cat de hilare, pe atat de infricosatoare.

In opinia noastra, titlul filmului putea sa fie la fel de bine si „Visul american pe scurtatura” fiindca ironizeaza excesele si parodiaza unele aspecte ale stilului de viata american.

Recomandam vizionarea acestui film, fiindca este dovada clara ca viata bate filmul, iar umorul negru al acestei productii este foarte reusit.

Filmul are un punctaj de 6.9 pe IMDB si este distribuit in Romania de RO IMAGE.

pain-gain

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment