autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Farmec a lansat noua gama Gerovital Plant: Secretul frumusetii romancelor

Evenimentul de lansare pentru noua gama Gerovital Plant – Flori de Mac, a avut loc in Bucuresti, la galeria de arta contemporana Galateca. La eveniment au fost prezente vedete precum Andreea Esca, Andreea Berecleanu, Andreea Balan, Claudia Pavel etc.

Noua linie de produse are la baza uleiul organic din flori de mac, iar combinatia intre floarea de mac si traditionalul romanesc a oferit un context original si artistic al conceptului care sta la baza noii game de produse Gerovital Plant. Elementul central a fost romanca – femeia vazuta ca opera de arta, iar elementele decorative au completat cadrul placut in care s-a desfasurat evenimentul.

„Romancele sunt renumite in lume pentru frumusetea lor, iar noi le iubim cel mai mult – cei care le vedem zi de zi, le cunoastem expresiile, bucuriile si tristetile. Noua gama Gerovital Plant este creata special pentru mentinerea frumusetii femeilor datorita compusilor benefici ce actioneaza activ asupra pielii lasand-o catifelata si hidratata. Secretul consta în uleiul organic din flori de mac obtinut din petalele de Papaver rhoeas, planta provenita din culturi organice, fara pesticide, ierbicide sau fertilizatori minerali. Credem ca aceasta gama va fi pe placul tuturor romancelor, avand in vedere faptul ca este primul brand romanesc care utilizeaza in produsele sale floarea de mac. Noua linie de produse va Ioana-Borza-Farmec-Gerovitalbeneficia de o campanie integrata de comunicare si suntem siguri ca va inregistra rezultate financiare foarte bune”, a declarat Ioana Borza – Marketing Manager al companiei Farmec.

Noua gama Gerovital Plant include produse cosmetice pentru ingrijirea zilnica a corpului, tenului si a parului. Aceste produse sunt destinate persoanelor cu varsta peste 25 de ani si se bazeaza pe principii active naturale ce asigura o bună toleranta si compatibilitate cu pielea. Ingredientul de baza este uleiul organic din flori de mac si are avantajul de a proteja tenul de factorii din mediul extern. Din cauza schimbarilor climatice, tot mai multe persoane devin alergice si dezvoltă anumite sensibilitatii ale pielii, iar uleiul din flori de mac are un efect calmant, dar si de protectie. Este ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate, prevenind iritarea, aparitia ridurilor si imbatranirea prematura a pielii. Pe langa uleiul din flori de mac, s-au mai folosit ingrediente precum: uleiul natural Inca Omega si ceara de albine, uleiurile naturale de jojoba, squalan, avocado, vitaminele A si E. Mai multe informaţii despre Gerovital Plant – Flori de Mac gasiti pe site-ul Farmec.ro şi pe pagina de Facebook Farmec.

Compania Farmec este cel mai mare producator autohton de cosmetice, devansand cu succes multe companii multinationale active pe piata din Romania, iar peste 10% din incasari fiind din export pe toate continentele. Compania are capital integral romanesc si a fost infiintata in anul 1945, in orasul Cluj-Napoca. Din portofoliul companiei fac parte brandurile Gerovital H3, Ecovital, Farmec, Dermofarm, Triumf, Nufar, Gerovital Plant, Ana Aslan, Aslavital, Doina, Obsesie, Athos si You & Me.

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment