autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Emisiunile SuperBlog la RadioLynx.ro

radiolynxLuna aceasta a inceput competitia SuperBlog 2014, iar la start s-au aliniat peste 200 de bloguri. Organizatorii au invitat in studioul RadioLynx.ro, conform traditiei, bloggeri, sponsori si parteneri media sa desluseasca impreuna secretele acestei competitii si sa afle cum se pot castiga premiile puse in joc, in valoare de peste  20.000 ron. Competita a ajuns la editia a IXa, fiind sustinuta de:

new-footer

 

radio-lynx-logoAm publicat aici si seria emisiunilor inregistrate dedicate competiției, pana acum si găzduite de RadioLynx.ro, partener media SuperBlog încă din 2008.

În ediția de joi, 25 septembrie, de la ora 19, Claudia Pătrașcu, realizatoarea emisiunii și membră a echipei organizatoare SuperBlog, o are ca invitată pe Dana Lalici, autoarea blogului SexulSlab.info și câștigătoarea marelui premiu din SuperBlog 2013.

UPDATE:

Iată și înregistrarea emisiunii:

UPDATE 2:
În emisiunea de joi, 2 octombrie, am discutat cu Raluca Gabriela Cincu, autoarea blogului Românii știu românește, fostă participantă la SuperBlog și actual blogger partener al competiției, despre importanța respectării normelor gramaticale și ortografice ale limbii române – cu dedicație pentru bloggeri și nu numai. Înregistrarea emisiunii, mai jos:

UPDATE 3:
Emisiunea SuperBlog de joi, 9 octombrie, le-a adus in studioul RadioLynx pe Roxana Olaru si Mirela Niculescu din echipa Best Web Image (rebranduita de curand Creadiv), companie de web design si web development care tocmai a implinit 6 ani si partener media al competitiei noastre. Creadiv deruleaza un proiect de colaborare cu bloggeri, in regim barter. Detalii, in inregistarea de mai jos:

UPDATE 4:
La emisiunea SuperBlog de joi, 16 octombrie, la RadioLynx Romania, am avut-o ca invitata pe Ana Mihailescu, Marketing Manager MarketOnline.ro. Iata inregistrarea:

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment