autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

De Halloween, FunnyBox.ro distrează şi premiază studenţii LAN Party

În „Poli”, distracţia de Halloween începe de joi, 29 octombrie a.c., începând de la 20.30, cu LAN Party, o competiţie pentru pasionaţii de console şi jocuri IT, organizată de Liga Studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare. Anul acesta, în premieră, www.FunnyBox.ro premiază câştigătorii cu accesorii USB deosebite, tocmai bune să incite cheful de farse în stil Halloween.

logo_funnyboxPe 29 octombrie 2009, în fosta cantină R2 din campusul studentesc Regie, studenţii pasionaţi de jocurile pe calculator şi console, de domeniul IT şi tehnologie îşi vor dezlănţui cheful de joacă şi spiritul competitiv în concursul de gaming „Haloween LAN PARTY v5”.

Jucătorii vor încinge atmosfera din reţeaua locală, iar câştigătorii vor avea parte, pe lângă gloria învingătorilor şi distracţia garantată din timpul concursului, şi de premii super-trăsnite, pe măsura poftei lor ludice: tablă USB cu mesaje derulante, lansator de rachete USB, mouse optic de deget, ceas prelungitor hub USB cu lumină de ambianţă, lumânare magică şi altele – toate oferite de magazinul online www.FunnyBox.ro. Totodată, se va organiza o tombolă cu premii pentru toţi participanţii.

LAN Party, eveniment devenit deja tradiţie în viaţa “politehniştilor”, este organizat de Liga Studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare a Universităţii „Politehnica” din Bucureşti) – o organizaţie studenţească apolitică, non-guvernamentală şi non-profit, care funcţionează pe baza voluntariatului.

banner

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment