autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Cum te poate ajuta iubitul tau sa slabesti?

Daca el nu doreste sa slabeasca, asta nu inseamna ca nu te poate ajuta pe tine sa faci acest lucru. Considerand reteta propusa de NeverSayDiet, prin experta Amy Bento, poti realiza acest lucru urmand cativa pasi simpli:
– Cere-i sa te ajute (sa pregateasca ceva de mancare, sa se ocupe de unele aspecte administrative etc.), iar astfel poti castiga macar 30 de minute pe zi pentru tine.
– Roaga-l sa te rasfete cu o sapuneala strasnica in baie, dar nu cu peria de pantofi, ci cu un burete moale si placut. Masajul contribuie la arderea tesuturilor!
– Daca incercati amandoi sa slabiti, ar fi bine sa va sincronizati dietele pentru a va fi amandurora mai usor. Nu-i impune anumite lucruri, ci lasa-l sa le descopere singur si poate va veti bucura impreuna de jogging-ul in parc, de inot, tenis sau plimbarea pe role.
– Ajuta-l sa te inteleaga. Explica-i problemele tale in privinta slabitului si cu siguranta iti va oferi un sfat util, solutii concrete, poate chiar si sprijinul sau in aceasta provocare.
– Incearca sa imbunatatesti viata voastra sexuala. Astfel, vei putea sa arzi mai multe calorii intr-un mod foarte placut 😉

Aceasta e teoria. Acum, sa vedem cum ne descurcam cu practica. Asteptam cu interes sa ne anunti daca reteta functioneaza in cazul tau. Noi am inceput deja sa lucram la acest „proiect”.

Slabeste usor si repede cu ajutorul lui

Slabeste usor si repede cu ajutorul lui

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment