autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Cum si-a petrecut vacanta castigatorul promotiei „Filmele bune te duc la Roma”

Promotia „Filmele bune te duc la Roma”, desfasurata in perioada 12 mai – 4 iulie 2009, a adus multa bucurie unui cinefil pasionat de calatorii: Ovidiu Aldea, din Timisoara. Ovidiu a cumparat un DVD, a participat la promotia „Filmele bune te duc la Roma” si sansa i-a suras: a castigat marele premiu, constand intr-o excursie de doua persoane la Roma, in perioada 6-9 august 2009.

la-colosseum

De ce a participat Ovidiu la promotie? Ne spune el insusi: „DVD-ul cumparat de mine era „Casino Royale”, unul dintre cele mai bune filme cu James Bond, dupa parerea mea. Aveam filmul, insa, cum nu-mi place sa fur muzica, filme, multimedia, nu am stat de doua ori pe ganduri atunci cand l-am vazut in magazin. La promotie m-am inscris din curiozitate, insa atunci m-am gandit: „Ce ar fi daca as merge cu Raluca mea la Roma?!” Si… uite ca cineva, acolo sus, ma iubeste. Multumesc mult inca o data pentru aceasta super-surpriza”.

la-fantana-trevi

Entuziasmul castigatorului nostru n-a fost doar momentan, caci, la intoarcerea din vacanta, Ovidiu ne-a trimis cateva imagini (atasate), insotite de impresiile sale de calatorie:
„A fost foarte frumos. Roma are foarte multe locuri de vizitat si este plina ochi de turisti. In trei zile am facut de cateva ori turul celor mai importante puncte de atractie si am gasit timp si pentru cumparaturi. M-a impresionat Colosseum-ul si aglomerarea de piete si biserici de dimensiuni neobisnuit de mari. Nu mi-a placut ca majoritatea cladirilor sunt scrise cu graffiti, e destul de multa mizerie in oras si sunt cozi mari la intrarea in obiectivele turistice. In ansamblu, ca iubitor de istorie si civilizatie, as reveni pentru a vedea pe viu Vaticanul, Capela Sixtina si cateva muzee”.

la-vatican

Ne bucuram ca promotia Prooptiki i-a oferit lui Ovidiu sansa de a vedea Roma si ii invitam pe toti cinefilii sa ne fie in continuare alaturi, pentru filme bune si surprize de neuitat.

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment