autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Cum sa alegi bona potrivita pentru copilul tau?

Sa gasesti pe cineva care sa aiba grija de copii in lipsa ta poate parea o sarcina usoara doar pentru cei care n-au fost nevoiti sa o caute. Alminteri, „misiunea” cere timp si atentie si trebuie analizati numeroase detalii. Dna. Stela Catarici, o bona cu multa experienta in acest domeniu, ne prezinta, intr-o serie de articole si interviuri video, cele mai importante aspecte privind ingrijirea copiilor si comunicarea dintre parinti si bone, pentru ca totul sa se desfasoare bine, iar copiii sa poata creste in cel mai bun mediu.

Asadar, cum gasiti si cum alegeti o bona din mai multe candidate? Ce calitati si conditii trebuie neaparat sa indeplineasca o bona? Ce si cum trebuie sa discutati de la bun inceput cu aceasta? Ce aspecte si cum trebuie negociate? Ce program sa stabiliti impreuna copilului? Toate acestea si multe altele le veti afla urmarind interviul video de mai jos.

Printre calitatile pe care orice mama le cauta la o bona se numara si urmatoarele: sa fie o persoana care comunica bine cu parintii si copiii; sa stie sa se apropie de copil si sa-i inteleaga nevoile; sa fie nostima si sa fie un om bun, astfel incat copilul sa se dezvolte intr-un mediu placut; sa nu aiba vicii precum fumatul si sa fie tot timpul in alerta privind siguranta copiilor, mai ales cand ii plimba sau daca locuinta prezinta unele zone periculoase pentru copii, dar mai ales sa stie cum sa se comporte in situatii critice.

Va invitam sa urmariti interviul, iar daca aveti intrebari, le asteptam la office@themall.ro, iar noi le vom comunica dnei. Catarici si vom incerca sa va oferim un raspuns intr-un articol sau interviu viitor.

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment