autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Clubul StarTrek a oferit primul premiu prin RadioLynx

In emisiunea Cinefan de la RadioLynx.ro, din 26 noiembrie, ascultatorii pasionati de SF au fost invitati sa dea “click si engage” pe http://clubulstartrek.wordpress.com si sa intre in cea mai noua generatie de internauti ai universului Star Trek, redezvaluit intregii lumi odata cu lansarea pe DVD a celei mai recente productii din serie: “Star Trek XI”. Noua epopee spatiala a fost sarbatorita online prin lansarea in blogosfera, la inceputul acestei luni, a prezentului Fan Club Star Trek, care a inregistrat deja cateva mii de vizite la bordul Enterprise.

blu-ray-star-trek-11

Blu-ray Star Trek XI

Si, chiar daca suntem in post, s-a dat dezlegare la premii: DVD-ul “Star Trek XI” oferit de Prooptiki Romania la concursul gazduit de emisiunea “Cinefan” la RadioLynx a fost castigat de…. CORINA ENACHE.

Pe langa film, Corina fost decorata pentru implicare si cu titlul de ofiter al comunitatii stelare Star Trek si are ocazia sa invite la bordul Enterprise pe urmatorul ofiter. Asteptam cu interes nominalizarile Corinei. Le poti selecta atat din comentariile postate pe blog, cat si din prietenii tai iubitori de SF.

Nu uitati ca si comandamentul general al Fan Clubului asteapta sa desemneze un nou castigator de DVD din randul comentariilor postate pana la 15 decembrie. Detalii aici.

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment