autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Chihuahua de Beverly Hills, acum pe DVD

Ce ne face oare speciali, unici? Sa fie hainele alese, parfumurile scumpe, tabieturile high life si compania selecta sau “radacinile” adânci, personalitatea puternica si forta interioara care ne ajuta sa înfruntam orice si pe oricine pentru a ne face auzit glasul? Pelicula Disney “Chihuahua de Beverly Hills”, disponibila acum pe DVD, demonstreaza pe întelesul copiilor ca esentele tari vin în doze mici. Poftim dovada:

Chloe (vocea lui Drew Barrymore), o femela de Chihuahua rezidenta în Beverly Hills, traieste culmea rasfatului canin: Viv (Jamie Lee Curtis), stapâna ei putred de bogata, o îmbraca doar în haine haute-couture si bijuterii cu diamante, o hraneste cu delicatese si o rasfata în saloane luxoase de coafura si spa. Adevaratul erou este însa Papi (interpretat inegalabil de George Lopez), un mascul Chihuahua macho si, totodata, romantic, care s-a îndragostit lulea de capricioasa catelusa si ar face orice sa-i intre în gratii celei pe care o numeste cu tandrete “mi corazón”.

Când stapâna ei pleaca într-o calatorie de afaceri, Chloe ramâne în grija lui Rachel (Piper Perabo, protagonista din “Coyote Ugly”), nepoata distrata si cam neglijenta a lui Viv, care pleaca într-o scurta vacanta în Mexic cu prietenele ei petrecarete. Abandonata la hotel, Chloe este rapita de niste infractori care organizeaza lupte între câini si putin lipseste sa nu fie facuta franjuri. Noroc ca Delgado (voce Andy Garcia), un ciobanesc german fost câine politist, îsi elibereaza toti colegii din captivitate si devine, vrând-nevrând, noul protector al fitoasei domnisoare de Beverly Hills. Privata de rasfatul obisnuit, delicata Chloe se adapteaza greu la viata de strada si trece prin numeroase peripetii, caci rapitorii, realizând, dupa colierul ei de diamante, ce recompensa ar putea încasa, sunt pe urmele ei. Are însa prilejul sa-l cunoasca pe Monte (voce Placido Domingo), liderul unui “clan” Chihuahua care baga spaima în pume, si devine constienta de identitatea culturala si caracterul puternic pe care le mosteneste de la stramosii sai mexicani.

chihuahua-beverly-hills-dvd

Aflând ca micuta Chloe este în pericol, Papi si stapânul sau se alatura cautarilor disperate ale lui Rachel. De ce sacrificii e capabil pasionalul Papi pentru a-si salva febletea si daca va reusi, pâna la urma, s-o cucereasca vom vedea în “Chihuahua de Beverly Hills”, o comedie de aventuri de care copiii si iubitorii de animale se vor îndragosti fara drept de apel. Cu o distributie exceptionala de catei dresati, filmul se lanseaza pe DVD însotit de materiale-bonus: “Legenda Câinilor Chihuahua”, scene taiate, secvente amuzante de la filmari si comentariile audio ale regizorului Raja Gosnell. Distribuit de Prooptiki România.

 

 

 Prooptiki România, filiala a grupului media elen Audiovisual, este liderul pietei home- entertainment din România, detinând licenta de distributie pe DVD pentru productiile Sony Pictures Home Entertainment, Walt Disney Home Entertainment, Universal Studios, Paramount Pictures, DreamWorks, precum si pentru produsele video Jetix, BBC si o gama larga de filme independente. Începând din iunie 2007, Prooptiki distribuie în România si productii în format Blu-Ray. De asemenea, Prooptiki detine licenta de distributie în cinematografe a productiilor Walt Disney si a unei serii de filme independente. www.prooptiki.ro.

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment