autonom.ro
Rent a car - Autonom-
Autonom.ro

Ce rochii de mireasa se poarta in 2012?

Orice domnisoara care se pregateste sa devina mireasa stie cata infrigurare si pasiune presupune cautarea rochiei de mireasa. Si, fiindca multe din voi se afla in toiul pregatirilor de nunta si isi cauta rochia perfecta, ne-am gandit sa va dam o mana de ajutor prezentandu-va ce modele de rochii de mireasa v-au pregatit producatorii si expozantii prezenti la targurile de nunti de anul acesta. Astazi, va prezentam Calin Events.

Calin Events este un nume binecunoscut pe piata rochiilor si accesoriilor de mireasa din Romania, remarcandu-se de-a lungul timpului prin designul inovator care pune in valoare calitatile miresei si ascunde micile imperfectiuni, detaliile creative si tesaturile spectaculoase folosite in fiecare colectie.

Colectia Calin Events apare o singura data pe an si reprezinta munca unei numeroase echipe dedicate. Designul rochiilor de mireasa este rezultatul muncii echipei de creatie, care pune totul la punct, de la conceperea schitelor pana la alegerea materialelor si definitivarea modelelor, fiecare lucrand cu maxima pricepere in aria sa de expertiza, avand in minte un singur scop: fericirea celei care va imbraca rochia, felul in care ea se va simti, lejeritatea cu care se va misca. Toate rochiile de mireasa Calin Events au trene cu sistem de prindere, sunt dublate cu tesaturi naturale, au materiale tratate antisifonare, cupe speciale inserate in corseterie – totul pentru ca mireasa sa simta ca radiaza si ca arata cat mai bine posibil in cea mai frumoasa rochie, sa se simta comod si sa se poata bucura de cea mai frumoasa zi, de la ceremonia religioasa pana la taierea tortului.

Calin Events este printre putinele companii care au adoptat sistemul de lucru din vestul Europei: pentru a veni la salon mireasa face in prealabil o programare, astfel incat consilierul sa se ocupe exclusiv de ea si dorintele ei. In cadrul probei va gasi rochia mult-visata proband uneori zeci de rochii de mireasa, intotdeauna inconjurata de caldura, sfaturi bune si o atmosfera placuta. Atunci cand viitoarea mireasa spune „DA!” rochiei perfecte i se iau masurile, urmand sa-i realizam rochia exact pe dimensiunile unice ale viitoarei doamne, astfel incat sa o imbrace perfect si sa ii puna in valoare calitatile. Peste patru luni mireasa vine sa isi vada rochia mult-asteptata, iar atunci se realizeaza si micile retusuri si se alege voalul care sa se potriveasca perfect, impreuna cu celelalte accesorii de mireasa: cercei, bratara, eventual accesorii pentru par, toate asortate, realizate tot de Calin Events.

Mai jos va prezentam cateva modele din colectia de rochii de mireasa prezentata de Calin Events la targul Expo Ideal Mariaj, organizat week-end-ul trecut (27-29 ianuarie 2012) la Romexpo, Bucuresti:

Adorata

Adorata

Adore

Maria

Marilyn

Nina

Paris

Piperos

Slabit
Machiajul.ro
advertisment
advertisment